Mi-Light B0 1-zónás (MC, CCT, RGB, RGBW, RGBCCT) 2.4G RF fix fali (2x1,5V AAA elemmel) fehér távirányító

7710,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 9 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 6970602181244
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: futb0
  • Webáruházi-azonosító: fut-b0

Ez a 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás falra szerelhető 1-zónás, érintő felületes távirányító, alkalmas Miboxer, Mi-Light LED spotok, izzók, vagy vezérlős LED szalagok kapcsolására, fényerőszabályozására, színeinek állítására és különféle világítási effektek megjelenítésére.
Az MC - monokróm, azaz egyszínűt jelent, a CCT - két szín keverését, azaz jellemzően egy meleg- és egy hidegfehér fényt keverünk, azaz változtathatjuk a színhőmérsékletet. Az RGB - azt jelenti, hogy a három alapszínből kikeverhetjük szivárvány összes színét és a fehéret, az RGBW - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül fehér színű fénykibocsájtó diódát is tud külön kezelni, azaz a fehér fényt nem a három alapszín kikeverésével éri el, hanem a fehér dióda kapcsolásával teljes értékű fehér fényhez juthatunk. Az RGBCCT - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül melegfehér és hidegfehér színű fénykibocsájtó diódát is tud külön kezelni, azaz a fehér fényt nem a három alapszín kikeverésével éri el, hanem a fehér dióda kapcsolásával teljes értékű fehér fényhez juthatunk, de ezen túlmenően a két fehér fény közötti hangulatunknak megfelelő színhőmérsékletet is kikeverhetjük.
Az 1-zóna azt jelenti, hogy több lámpát, több vezérlőt tudunk ugyan ehhez a távirányítóhoz párosítani, de azt mindig csak egyszerre tudjuk kapcsolni szabályozni
Értelemszerűen, ha alacsonyabb funkciójú vezérlőhöz, lámpához párosítjuk ezt a távirányítót, akkor egyes gombok nem fognak rajta működni. Pl.: ha egyszínű LED szalag vezérlőhöz párosítjuk, akkor még nem fogjuk tudni a színeket változtatni, hiába van a távirányítón szivárvány sáv.
A távirányító felülete sík, így rutin kell hozzá, hogy sötétben a helyes gombot érintsük meg. A gombok érintését csippanással jelzi. A csipogás kikapcsolható ki.
Mi-Light, vagy Miboxer néven is megjelenhet ugyanez a B0-s termék.

.
.

Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, avagy vezérlőkhöz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor 10 másodpercen belül megnyomjuk az ON feliratú gombot 3-szor 3 másodperc alatt. Ekkor, amelyik LED vezérlője vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan, és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerzünk be ehhez a távirányítóhoz, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé (akár fix fali, akár kézi), azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal.
A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót. Ekkor, a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor 10 másodpercen belül benyomjuk 5-ször 3 másodperc alatt ugyanazt a gombot, és ha eddig megvolt a kapcsolat a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy tízszer villan fel és utána a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

.
.
.

Telepítési utasítás:
Ez egy elemes fali rádiófrekvenciás jelet adó távirányító. Azaz mint távirányító és nem vezérlő, "önmagában nem használható semmire," minimum egy kompatibilis vezérlőhöz kell illeszteni.
A termék dobozában, 4 dolgot talál. A távirányítót, a távirányítóba való 2 darab AAA ceruza elemet, a távirányító hátlapját és egy kétoldalas montázs ragasztó lapot.
Válassza ki a helyet, hogy hova szeretné a távirányítót felrögzíteni. Ha fényes bútorlapra, plexire, üvegre, fémlapra, vagy csempére akkor a ragasztó lapot ragassza bele a hátlap egyező méretű középső részébe, majd a hátlapot nyomja rá a kiválasztott helyre úgy, hogy a hátlapon található kiálló köröm lefelé nézzen. A távirányítóba tegye bele az elemeket, majd előbb a távirányító felső részét akassza rá a hátlapra, majd az alját pattintsa be. Elemcsere során a már fentebb említett alul elhelyezkedő köröm előtt nyúljon be egy lapos csavarhúzóval és azt kissé megfeszítve le tudja pattintani a távirányítót a hátlapról és el tudja végezni az elemcserét. a
Ha porózus felületre szerelné, akkor a faljellegének megfelelő hosszúságú és típusú facsavart és tiplit használjon. Tipli és facsavar nem tartozéka a fenti árunak, ezt a fal jellemzőinek megfelelően a telepítést végző személynek külön kell beszereznie. A hátlap csavarokkal való felrögzítésén kívül a felpattintás és levétel folyamata ugyanaz mint fentebb.
A távirányító párosítása (illesztése) a kompatibilis vezérlővel, vezérlőkkel a fentebb leírt módon végrehajtható.

.
.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut-b-t-series.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^