Miboxer K1 fehér fali forgatható fényerőszabályzós kapcsolós távirányító (egyszínű és CCT- színhőmérséklet szabályzós vezérlőkhöz) - gombelemmel

6230,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 12 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • Garancia: 2 év
 • EAN-kód: 6970602181831
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: futk1
 • Webáruházi-azonosító: fut-k1

Ez egy 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányító, amely a Milight-Miboxer vezérlők és fényforrások közül az egyszínűek és a kétszínűek (CCT-k, azaz színhőmérséklet szabályozhatóak) dimmelésére alkalmas.

A FUT K1 fali távirányító előnyei

 • Úgy néz ki, mint egy hagyományos tekerős fali dimmer, és nem úgy mint általában egy modern sok kezelő funkciót tartalmazó érintő fali távirányító. Klasszikus, de mégis modern.
 • Ha egy fényerőszabályzós világítása van, bárhova ragaszthatja a falra ezt az eszközt és nem kell, hozzá vezetékezni.
 • Akárhány FUT K1 fali távirányítót párosíthat egy világítási rendszerhez. Ezt hagyományos tekerős fali dimmerrel nem teheti meg.
 • Vezérlési távolság 30m
 • Egy távirányító korlátlan számú LED-világítást támogat
 • Mágneses telepítési mód, kényelmes a felragasztás és kényelmes az elemcsere is.
.
.

FUT K1 jellemzők

2,4 GHz-es vezeték nélküli vezérlési technológiával készült, alacsony energiafogyasztással, nagy távolsággal, erős interferencia-ellenes képességgel és gyors kommunikációval. CR2032 lítium gombelemmel üzemel. A forgatható/nyomó kapcsolóval állítható a fényerő és a színhőmérsékletet. MiBoxer a saját egyszínű és CCT LED lámpákikal AC Triac dimmerével, az egyszínű és CCT LED szalag vezérlőivel kompatibilis. A kompatibilitási listát nézd az alábbi képen:

.

A forgókapcsoló funkciói:

 • Rövid megnyomás: a lámpa be-/kikapcsolása
 • Forgatás: fényerő állítás / színhőmérséklet állítás
 • Nyomja meg hosszan, bekapcsolt állapotban: amikor a jelzőfény villog, akkor átváltott színhőmérséklet szabásra dimmelésről,
 • Az eszköz kijelentkezik a cct módból, vissza dimmelő üzemmódba, ha nem használjuk 3 másodpercig.
 • Hosszan nyomja meg, kikapcsolt állapotban: ekkor éjszakai fény módba vált. (erre nem minden fényforrás képes)
.

Párosítás

Helyezze ára alá a vezérlőt vagy Miboxer/MiLight lámpát, vagy SET gombbal rendelkező vezérlő esetén (mint például a Miboxer AC Triac dimmer) nyomja meg a vezérlőn a SET gombot, majd 3 másodpercen belül a FUT K1 hátoldalán lévő SET gombot nyomja meg HÁROMSZOR. Ha sikeres a párosítás, ezt a fényforrás 3-szori felvillanással visszajelzi, Ha nem sikerült ismételje meg a párosítást, azaz legalább 10 másodpercre áramtalanítson, majd ismételten helyezze áram alá a vezérlőt.

A párosítás megszüntetése.

A módszer majdnem ugyanaz. Helyezze ára alá a vezérlőt vagy Miboxer/MiLight lámpát, vagy SET gombbal rendelkező vezérlő esetén nyomja meg a vezérlőn a SET gombot, majd 3 másodpercen belül a FUT K1 hátoldalán lévő SET gombot nyomja meg ÖTSZÖR. Ha sikeres a leválasztás, ezt a fényforrás 10-szeri felvillanással visszajelzi. Utána nem reagál a távirányítóra a fényforrás. Ha nem sikerült ismételje meg a leválasztást, azaz legalább 10 másodpercre áramtalanítson, majd ismételten helyezze áram alá a vezérlőt.

.

FUT K1 telepítés

A fali távirányító telepítése egyszerű. A távirányítónak van egy alaplapja, amiben egy mágnes található. Ez a mágnes rögzíti a távirányítót az alaplapra. Az alaplap hátoldalán egy öntapadós felület található. Vegye le a védőréteget és ragassza fel az alaplapot a telepíteni kívánt helyre. Ha olyan helyre szánja, ahova esetleg az öntapadós felület nem ragad, az alaplapon 4 furat van előkészítve, hogy akár fel is csavarozhatja az alaplapot. Ha az alaplap fent van, tegye bele a fali távirányítóban a CR2032 típusú lítium elemet, és a távirányítót tegye rá az alaplapra. Az alaplapban lévő mágnes fogja a távirányítót a helyén tartani. Emiatt ez a fali távirányító bármikor könnyedén levehető az alaplapról, de erre csak újabb fényforrás párosítása esetén, vagy elemcserekor lehet szüksége.

.

A fent ismertetett Miboxer K1 fehér fali forgatható fényerőszabályzós kapcsolós távirányító (egyszínű és CCT- színhőmérséklet szabályzós vezérlőkhöz) - gombelemmel termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Miboxer FUT K1 fali távirányító + TRI-C1 AC Triac RF+Push dimmer + FUT036 dimmer + FUT035 CCT dimmer

Alkalmazási példa: Miboxer FUT K1 fali távirányító ( kapcsoló, fényerő- és színhőmérséklet-szabályzó) párosítása és használata Miboxer TRI-C1 AC Triac RF+Push dimmerrel, Miboxer FUT036S egyszínű led szalag dimmerrel és Miboxer FUT035 CCT (színhőmérséklet-szabályzós) LED szalag dimmerrel.

.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut-k1-k1b.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^