Miboxer FUT035W+ Tuya Wifi+RF+PUSH DIM/CCT 2in1 vezérlő (12 Amper 12-24 Volt)

8090,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 10 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 144/288VA - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem: IP20
 • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC12-24V, 12A (egyenáram)
 • Méret: 74,5x36x17mm
 • Garancia: 2 év
 • EAN-kód: 6970602184252
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut035w+
 • Webáruházi azonosító: fut035w-plus

Ez a Miboxer FUT035W+ vezérlő a beállításától függően egyszínű, vagy kétszínű (CCT) LED szalagok működtetésére (ki- és bekapcsolására, fényerőszabályzásra, kétszínű LED szalag rákötése esetén színhőmérséklet-szabályzásra) alkalmas. Sokféle fali és kézi 2.4G rendszerű távirányító párosítható hozzá, Tuya mobil alkalmazással Wifi-n keresztül is kezelhető, valamint vezetékesen korlátlan számú fali impulzus kapcsolóval (csengő kapcsolóval) is használható. A távirányítók jelét (terepakadályoktól függően) maximum 30 méterig érzékeli. Mivel jelátviteli funkcióval rendelkezik, a vett rádiófrekvenciás távirányító jelet tovább is játssza, mely további 30 méteres vételkörzetet biztosít. Így több darab Miboxer jelátvitelre képes vezérlő maximum 30 méteres láncolatban a távirányítók hatótávolságát megsokszorozzák. Mindezek mellett a maximum 12 Amperes átmenő áram és a 12-24 Volt közötti LED szalag kompatibilitása. Nem kell hozzá, külün Wifi-gateway-t vásárolnia, mivel beépítve tartalmazza. Androidos és IOS-es eszközökre telepíthető Tuya rendszerű alkalmazáson keresztül is kezelni tudjuk. Valamint un. harmadik félről származó okos rendszerekkel ( pl. Amazon Alexa, Google Assistant okos hangszórókon keresztül hangutasítással) is használati lehetőséget biztosít.

.

A fenti ár, csak egy vezérlő ára. Ez a vezérlő egy világítási rendszer alkatrésze. A világítási rendszer kialakításához villamossági-méretezés és szakismeret szükséges. A működéshez minimum kell hozzá még LED szalag, tápegység és fali nyomókapcsoló. Kellhet még további nyomókapcsoló, távirányítók, okos alkalmazás telepítése okos eszközökre, stb.

.

A vezérlő egy SET gombbal és a kontroll LED-del rendelkezik. A SET gomb hosszabb nyomva-tartásával tudja a vezérlő üzemmódját beállítani. Ha a kontroll LED pirosan világít akkor egyszínű (dimmer) üzemmódban van, ha zölden világít akkor CCT üzemmódban van, azaz ha kétszínű LED szalagot kötünk rá akkor nem csak a fényerőt, hanem a színhőmérsékletet is tudjuk állítani.

A vezetékesen rákötött nyomókapcsolók rövid megnyomásával a világítást fel- és lekapcsolhatjuk. Hosszabb nyomva-tartással a fényerőt tudjuk állítani fokozatmentesen. A halványítás és az erősítés közötti váltás úgy történik, hogy a gombot felengedjük és újra benyomjuk, akkor mindig irányt vált. Színhőmérsékletet nem tudunk a nyomókapcsolóval állítani, CCT üzemmód esetében olyan színhőmérséklettel világít, ahogy azt a távirányítóval beállítottuk.

Vezeték nélküli kezeléshez a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt vezérlőkhöz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt vezérlőt, akkor az áram alá helyezéskor (ha áram alatt volt, akkor várjunk 10 másodpercet áramtalanítva és utána helyezzük áram alá), vagy ha áram alatt hagyjuk akkor röviden nyomjuk meg a SET gombot a vezérlőn, vagy ha vezetékes nyomókapcsoló már telepítve van, akkor röviden nyomjuk meg, hogy felkapcsolódjon a világítás...
NOS EKKOR VAN 3 MÁSODPERCÜNK, hogy elvégezzük a párosítást, vagy meglévő párosítást megszüntessünk.
Párosításnál a távirányító használati utasítása szerinti párosító gombot kell 3-szor megnyomnunk. Ez egyzónás távirányító esetében a bekapcsoló gomb, vagy dizájn kapcsoló esetén lehet a távirányító SET gombja, vagy többzónás távirányító esetén a kiválasztott zóna I-O feliratú páros gombját az I jelnél. Ekkor amelyik LED (avagy vezérlője) vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot, és már használható is a távirányító.

Ha meggondoljuk magunkat és nem akarjuk hogy a párosított távirányítóval kezelni lehessen ezt a vezérlőt, akkor a kapcsolatot meg is lehet szüntetni. A procedúrát ugyanúgy kezdjük mint párosításnál, de a rendelkezésre álló 3 másodpercen belül nem 3-szor, hanem 5-ször kell megnyomnunk a korábban már használt párosító gombot. Ha sikerrel jártunk a lámpa 10-szer felvillan és utána már nem tudjuk ezzel a távirányítóval lekapcsolni.

Wifi-hez azaz Tuya rendszerű alkalmazáshoz párosításnál a SET gombot tartsuk benyomva 3 másodpercig, amire a visszajelző LED gyors villogással fog reagálni. De egyébként a mobilalkalmazás végigvezeti a párosítási folyamaton.

.
.

Ez a vezérlő a korábbi típusokkal szemben többlet képességekkel rendelkezik.

Igazi újdonság, a NE ZAVARJON – üzemmód (Ez az alapértelmezett üzemmód). A korábbi vezérlők áramszünet esetén, az áram visszatérte után automatikusan felkapcsolódtak. Akik áramszünetes helyen élnek ott sokakat zavart. Ennek az volt az értelme, hogy egy hagyományos fali kapcsolót bent hagyva a rendszerben akkor is fel tudtuk kapcsolni a falikapcsolóval a világítást ha a távirányítóval lekapcsoltuk. Mivel ez a vezérlő vezetékes nyomókapcsoló bemenettel rendelkezik, így az a tulajdonság feleslegessé vált, de nem szüntették meg hanem átállítható, az alábbiak szerint:

 • Ha nem szeretnénk az NE ZAVARJON – üzemmódot: Nyomjuk meg a - párosított - ON gombot háromszor, három másodpercen belül, majd nyomjuk meg háromszor az OFF gombot, ha sikeresek voltunk, akkor a led lámpa négyszer lassan felvillan. Ekkor úgy működik mint a régebbi típusok, azaz az áramszünet után az áram visszatértével minden világít úgy ahogy előzőleg világítottunk.
 • Ha mégis szeretnénk NE ZAVARJON – üzemmódot visszaállítani: Nyomjuk meg a - párosított - OFF gombot háromszor, három másodpercen belül, majd nyomjuk meg háromszor az ON gombot, ha sikeresek voltunk, akkor a led lámpa négyszer gyorsan felvillan. Valójában ilyenkor is fel tudjuk kapcsolni, a világítási rendszerünk előtt bent hagyott fali kapcsolóval, csak éppen kétszer kell egymás után lekapcsolni és felkapcsolni a rendszer áramellátását.

Újabb típusoknál már választható volt az 500Hz-es ás a 8kHz-es PWM üzemmód. Ennél a típusnál tovább szélesítették az üzemmódot, így 250Hz és 16kHz között választhatunk.

 • A 16kHz-re állítás menete: A már párosított távirányító OFF gombjával kapcsoljuk le a világítást, majd a zóna ON gombját 3 másodpercen belül nyomjuk meg 5-ször. Ha a fehér fény 2-szer gyorsan villan, akkor sikeresen 16kHz-es PWM jelre állt át a vezérlő.
 • A 250Hz-re állítás menete: A már párosított távirányító ON gombjával felkapcsoljuk a világítást, majd a zóna OFF gombját 3 másodpercen belül nyomjuk meg 5-ször. Ha a fehér fény 2-szer lassan villan, akkor sikeresen 250Hz-es PWM jelre állt át a vezérlő..

Igen, ezeket a beállításokat csak akkor tudjuk elvégezni, ha van vezérlőhöz párosított távirányítónk

.
.

FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut035w-plus.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^