Miboxer FUT036S RF slim dimmer (12 Amper 12/24 Volt)

4490,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

 • 144/288VA - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem: IP20
 • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC12-24V, 12A (egyenáram)
 • Méret: 74,5x36x17mm
 • Garancia: 2 év
 • EAN-kód: 6970602181718
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut036s
 • Webáruházi azonosító: fut036s

Kis méretű egyszínű LED szalag vezérlő (dimmer). Vezérelhető külön megvásárolható több fajta Mi-Light/Miboxer 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás kézi, vagy fali távirányítóval, vagy Wi-Fi konverteren keresztül mobil alkalmazással, LED szalagok fényerejének változtatására.
Ez a korábbi FUT036-os verziónál 20%-kal, azaz 2 Amperrel erősebb, de annál vékonyabb, valamint a vezérlő jelátviteli képességekkel rendelkezik, azaz a vett RF jelet, 30 méteren belül tovább adja, így a távirányító hatósugarát meg lehet növelni.

.
.

A fenti ár, csak egy vezérlő ára távirányító nélkül. Ez a vezérlő önmagában nem használható, tehát legalább egy hozzávaló kézi, vagy fali távirányítót is kell hozzá vennie, vagy egy wifi konvertert, hogy a mobiltelefonunkra letöltött alkalmazások keresztül a telefonunkat távirányítóként használva kezelni tudjuk a vezérlőt. Illetve virtuális segéddel együttműködni képes Wifi konverter (Gateway) közbeiktatásával Amazon Alexa, vagy Google Assistant okoshangszórókon keresztül szóbeli utasításokat (angol) is adhatunk.

.

Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal benyomjuk azt az I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot. és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor benyomjuk ugyanazt a gombot, vagy folyamatosan nyomogatjuk, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

.

1 és 4 zónás távirányítókkal is együttműködik, illetve egy szín, és két szín (azaz CCT) kezelésére alkalmas távirányítókkal is. Természetesen ez esetben a CCT- azaz a színhőmárséklet szabályozás nem tud működni.

.

Ez a vezérlő a korábbi típusokkal szemben többlet képességekkel rendelkezik.

 • A PWM jel frekvenciája állítható, választhatunk egy szokványos 500Hz és egy igen magas 8kHz között.
  • A 8kHz-re állítás menete: A már párosított távirányító OFF gombjával kapcsoljuk le a világítást, majd a zóna ON gombját 3 másodpercen belül nyomjuk meg 5x. Ha a fehér fény 2x gyorsan villan, akkor sikeresen 8kHz-es PWM jelre állt át a vezérlő.
  • Az 500Hz-re állítás menete: Ugyanaz mint a 8kHz-re állásé, csak a fényválasz más, azaz a fehér fény 2x lassan villan fel, akkor sikeresen 500Hz-es PWM jelre állt át a vezérlő.
 • E mellett, WL-Box1-es konverteren keresztül, nem csak okostelefonra letöltött alkalmazással tudjuk kezelni, azaz az okos telefonunkat használhatjuk távirányítónak, hanem Amazon Alexa és Google Assistant okos rendszerekbe integrálhatjuk, így okos hangszórókon keresztül utasításokat is adhatunk.
 • Újabb típusoknál már megszokhattuk, hogy ez a vezérlő is jelátviteli képességekkel rendelkezik, azaz a vett RF jelet, 30 méteren belül tovább adja, így a távirányító hatósugarát meg lehet növelni.
.

FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^