Miboxer FUT088 1 zónás RGB/RGBW/RGBCCT RF távirányító (2xAAA elemmel)

6090,- Ft/darab
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 6970602181336
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut088
  • Webáruházi-azonosító: fut088
Ez a 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányító alkalmas Miboxer, Mi-Light RGBW, RGBCCT LED spotok, izzók, vagy RGB, RGBW, RGBCCT LED vezérlős LED szalagok kapcsolására, fényerőszabályozására, színeinek állítására és különféle világítási effektek megjelenítésére. Az RGB - azt jelenti, hogy a három alapszínből kikeverhetjük szivárvány összes színét és a fehéret, az RGBW - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül fehér színű fénykibocsájtó diódát is tud külön kezelni, azaz a fehér fényt nem a három alapszín kikeverésével éri el, hanem a fehér dióda kapcsolásával teljes értékű fehér fényhez juthatunk. Az RGBCCT - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül melegfehér és hidegfehér színű fénykibocsájtó diódát is tud külön kezelni, azaz a fehér fényt nem a három alapszín kikeverésével éri el, hanem a fehér dióda kapcsolásával teljes értékű fehér fényhez juthatunk, de ezen túlmenően a két fehér fény közötti hangulatunknak megfelelő színhőmérsékletet is kikeverhetjük.
.
.
Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor 10 másodpercen belül, benyomjuk azt az ON feliratú gombot 3-szor. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. Már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve 10 másodpercen belül ugyanúgy az első felkapcsolódáskor benyomjuk ugyanazt a gombot 5-ször, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy tízszer villan fel, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.
.
.
.
.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut088.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^