Miboxer 4W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható GU10 LED spot v1.0 (rgbcct)

5800,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 11 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 4 Watt névleges fogyasztású, Miboxer márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 280lumen
 • Hatásfoka: 70 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 25 fokos világítási szögön belül kb. 30 Wattos halogén spot fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 86-265V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: GU10
 • Alak / forma: MR16
 • Méret: 50mm - a legnagyobb átmérő
  57mm - a teljes hossz
 • 50000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: cct fehér+rgb (2700-6500Kelvin)
 • Ez a LED lámpa 8 darab SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • Csak a hozzá való külön megvásárolható 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy 2,4G rendszerű Wifi-adapteren keresztül mobiltelefonon keresztül fényerő-, szín- és színhőmérséklet szabályozható.
 • Színvisszaadási indexe: CRI >80
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,55
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: fut103-rgbcct

Ez egy 4 Wattos GU10 fejelésű LED spot, melyet egy külön megvásárolható egy, vagy több Miboxer/Mi-Light 2.4G rendszerű távirányítóval kapcsolni, fényerő-, szín-, színtelítettség és színhőmérséklet szabályozni tudjuk. Azaz a hangulatunknak, alkalomnak megfelelő fényerőt, és a meleg- és hidegfehér közötti tetszőleges fehér árnyalatot (színhőmérsékletet) tudjuk beállítani. E mellett a szivárvány bármely színét beállíthatjuk, és a színtelítettséget is hozzá állíthatjuk, azaz a kiválasztott színhez, amellett, hogy annak fényerejét állíthatjuk, még a kikevert színhőmérsékletű fehér fényt tetszőleges erősségben hozzákeverhetjük.
A webáruház V1.0-val jelöli ezt a típust, mert a gyártó változtatott a terméken. Ez csak abban tűnik ki, hogy a villogási színváltási effektek másmilyen sorrendben jönnek. Emiatt, ha két különböző verziójú terméket egy zónába párosítunk, az egy villogási módra különbözőképpen fog működni. Emiatt a webáruház javaslata, hogy a korábban már megvásárolt ugyanilyen termékekhez a V1.0 jelölésűt vegye. Ha teljesen új zónát kíván létrehozni, akkor a V2.0-ásat. Ezek a jelölések csak a terméken nem láthatóak, csak a webáruházunk így kénytelen megkülönböztetni.
A külön hozzá megvásárolható távirányítóval több ugyanilyen LED spotot külön-külön és együttesen is tudjuk kapcsolni szabályozni, valamint Mi-Light vezérlős LED szalagok távirányítós kezelésére is alkalmas.
Külön megvásárolható Wi-Fi adapteren keresztül, Androidos vagy IOS rendszerű telefonunk használatával ugyanazokat a funkciókat el tudjuk érni a telefonunkon, mint a távirányítóval.
Fali kapcsolóval csak be-, és kikapcsolási lehetőségünk van, méghozzá csakis olyan színhőmérséklet és fényerő mellett, ahogy a LED spotot a távirányítóval utoljára beállítottuk.
Fali hagyományos fényerőszabályzós kapcsolóhoz nem használhatjuk. Azaz fázishasításos dimmerrel csak vibrálni és berregni fog. Ellenben fix falra szerelhető távirányító kapható hozzá.

.
A fenti ár 1 darab LED lámpa ára, távirányító, azaz kezelési, kapcsolási lehetőség nélkül. Tehát ezt a terméket, így önmagában csak akkor célszerű megvásárolni, ha már rendelkezünk valamilyen működtetni képes távirányítóval.
.
.
Az alábbi kép, csak azt szemlélteti, hogy milyen távirányítókkal képes együttműködni a fenti LED lámpa.
.
Ezek közül azokat célszerű választani, amelyet az RGB-CCT LED teljes képességét ki tudják használni, azaz, színhőmérséklet és színtelítettség állítási lehetőséget is külön felülettel biztosítanak. Emiatt kézi távirányítónak legalább a FUT092-es típus javasolt, míg fali távirányítónak a B4, vagy T4 távirányító. Természetesen ez a LED lámpa is kezelhető mobiltelefonnal, amennyiben külön megvásárolunk hozzá egy Mi-Light Wifi konvertert. Egy konverter elég egy házban, ha az összes Mi-Light fényforrás, vagy vezérlő a hatósugarában van.Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Hogy ez pontosan hogyan történik, az attól függ, hogy az adott vezérlő, vagy LED fényforrás (bele épített vezérlője) milyen metódust követel meg. Jelen esetben ezekkel a LED körtékkel történő illesztés (párosítás úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal (nem hamarabb) benyomjuk azt az I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot. és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor háromszor egymás után benyomjuk ugyanazt a gombot, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

A fenti kép egyértelműen bemutatja, hogy melyik gomb milyen funkciót biztosít. Mivel 4 zónát tud egyetlen távirányítóval kezelni, egyértelmű, hogy a 4 zónának van külön, be-, kikapcsolója, de nincs külön fényerő, színhőmérséklet gombja. Ezek valamelyikét megnyomva, mindig az utolsónak felkapcsolt LED-ek fénye változik. Tehát amelyik zóna I-jelű gombját megnyomtuk utoljára. Például ha a 4-es zónát kapcsoltuk fel utolsónak és a gyűrűn annak a zónának a fényerejét, vagy a színhőmérsékletét tudjuk szabályozni.
A távirányító rádiófrekvenciás jelet bocsájt ki. Így nem szükséges, hogy a távirányító és a fényforrás "lássa" egymást, tehát akár a szomszédos szobából, falon keresztül is kapcsolni tudunk. A hatótávolsága üres térben max. 20 méter. Ezt a távolságot a térbeli akadályok, főképp a falak (leginkább a vasbeton fal) rövidítik. A távirányító 2 darab AAA ceruzaelemmel működik, azok merülése is csökkentik a hatótávolságot. Az elemek lemerülése nem garanciális hiba. Az elem cserélése a felhasználó feladata.

A fent ismertetett Miboxer 4W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható GU10 LED spot v1.0 (rgbcct) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Miboxer RGBCCT E27 és GU10 LED fényforrások használata FUT088, FUT092B és B4 típusú távirányítókkal

Alkalmazási példa: egy E27-es és egy GU10-es RGBCCT LED lámpákkal párosítunk, és bemutatjuk a használatát, többféle távirányítóval.

.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut-rgbcct-ret.pdf


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^