Miboxer 4W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, GU10 LED spot v2.0 távirányítóval (rgbcct)

13200,- Ft/szett
Alacsony készlet! Maximum 2 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 4 Watt névleges fogyasztású, Miboxer márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 320lumen
 • Hatásfoka: 80 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 25 fokos világítási szögön belül kb. 30 Wattos halogén spot fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 100-240V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: GU10
 • Alak / forma: MR16
 • Méret: 50mm - a legnagyobb átmérő
  57mm - a teljes hossz
 • 50000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: cct fehér+rgb (2700-6500Kelvin)
 • Ez a LED lámpa 8 darab SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • Csak a hozzá járó 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy külön megvásárolható további 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy Wifi-adapteren keresztül mobiltelefonon keresztül fényerő-, szín- és színhőmérséklet szabályozható.
 • Színvisszaadási indexe: CRI >80
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,55
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: fut103-v2-fut088

Ez egy 4 Wattos GU10 fejelésű LED spotot és egy darab 4 zónás 2.4G rendszerű távirányítót tartalmazó szett.
A hozzá adott távirányítóval kapcsolni, fényerőszabályozni és színhőmérséklet szabályozni tudjuk. Azaz a hangulatunknak, alkalomnak megfelelő fényerőt, és a meleg- és hidegfehér közötti tetszőleges fehér árnyalatot (színhőmérsékletet) tudjuk beállítani.
A webáruház V2.0-val jelöli ezt a típust, mert a gyártó változtatott a korábbi terméken. Ez csak abban tűnik ki, hogy a villogási színváltási effektek másmilyen sorrendben jönnek. Emiatt, ha két különböző verziójú terméket egy zónába párosítunk, az egy villogási módra különbözőképpen fog működni. Emiatt a webáruház javaslata, hogy a korábban már megvásárolt ugyanilyen termékekhez a V1.0 jelölésűt vegye. Ha teljesen új zónát kíván létrehozni, akkor a V2.0-ásat. Ezek a jelölések csak a terméken nem láthatóak, csak a webáruházunk így kénytelen megkülönböztetni.
A távirányítóval további ugyanilyen LED spotokat is (ha külön vásárolunk még hozzá) külön-külön és együttesen is tudjuk kapcsolni, szabályozni.
További hasonló rendszerű távirányító megvásárlásával, több távirányítóval is kezelni tudjuk ezt a LED spotot.
Külön megvásárolható Wi-Fi adapteren keresztül, Androidos vagy IOS rendszerű telefonunkon keresztül ugyanazokat a funkciókat el tudjuk érni a telefonunkon, mint a távirányítóval.
Fali kapcsolóval csak be-, és kikapcsolási lehetőségünk van, méghozzá csakis olyan színhőmérséklet és fényerő mellett, ahogy a LED spotot a távirányítóval utoljára beállítottuk.
Fali fényerőszabályzós kapcsolóhoz nem használhatjuk. Azaz fázishasításos dimmerrel csak vibrálni és berregni fog.

.
.
.
Az alábbi kép, csak azt szemlélteti, hogy milyen távirányítókkal képes együttműködni a fenti LED lámpa.
.
Ezek közül azokat célszerű választani, amelyet az RGB-CCT LED teljes képességét ki tudják használni, azaz, színhőmérséklet és színtelítettség állítási lehetőséget is külön felülettel biztosítanak. Emiatt kézi távirányítónak FUT088 és FUT092-es típus javasolt, míg fali távirányítónak a B4, vagy T4 távirányító. Természetesen ez a LED lámpa is kezelhető mobiltelefonnal, amennyiben külön megvásárolunk hozzá egy Mi-Light Wifi konvertert. Egy konverter elég egy házban, ha az összes Mi-Light fényforrás, vagy vezérlő a hatósugarában van.

Ebben a szettben egy FUT088-as típusú távirányítót kap:

.

Használata a fenti szerint lehetséges.
Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor 10 másodpercen belül, benyomjuk azt az ON feliratú gombot 3-szor. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. Már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve 10 másodpercen belül ugyanúgy az első felkapcsolódáskor benyomjuk ugyanazt a gombot 5-ször, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy tízszer villan fel, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

.
.

A fent ismertetett Miboxer 4W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, GU10 LED spot v2.0 távirányítóval (rgbcct) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Miboxer RGBCCT E27 és GU10 LED fényforrások használata FUT088, FUT092B és B4 típusú távirányítókkal

Alkalmazási példa: egy E27-es és egy GU10-es RGBCCT LED lámpákkal párosítunk, és bemutatjuk a használatát, többféle távirányítóval.

.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut-rgbcct-ret-2.1.pdf


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^