Miboxer 6W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható E27 LED + FUT088 RF távirányító (rgbcct)

13150,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 1 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 6 Watt névleges fogyasztású, Miboxer márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 550lumen
 • Hatásfoka: 92 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 220 fokos világítási szögön belül kb. 45 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 86-265V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: E27
 • Alak / forma: A60-körte
 • Méret: 57mm - a legnagyobb átmérő
  100mm - a teljes hossz
 • 50000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: cct fehér+rgb (2700-6500Kelvin)
 • Ez a LED lámpa SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • Csak a hozzá való külön megvásárolható 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy 2,4G rendszerű Wifi-adapteren keresztül mobiltelefonon keresztül fényerő-, szín- és színhőmérséklet szabályozható.
 • Színvisszaadási indexe: CRI >80
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,5
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut104+fut088
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: fut104-rgbcct-fut088

A szett tartalma egy Miboxer 6W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható E27 LED körte összepárosítva egy FUT088 RF távirányítóval, egy falra szerelhető távirányítótartó és 2db AAA GP Ultra ceruzaelem.

Ez a 6 Wattos E27 fejelésű LED körte további külön megvásárolható több Mi-Light / Miboxer 2.4G rendszerű távirányítóval is képes működni. Azaz kapcsolni, fényerő-, szín-, színtelítettség és színhőmérséklet szabályozni tudunk. A hangulatunknak, alkalomnak megfelelő fényerőt, és a meleg- és hidegfehér közötti tetszőleges fehér árnyalatot (színhőmérsékletet) tudjuk beállítani. E mellett a szivárvány bármely színét beállíthatjuk, és a színtelítettséget is hozzá állíthatjuk, azaz a kiválasztott színhez, amellett, hogy annak fényerejét állíthatjuk, még a kikevert színhőmérsékletű fehér fényt tetszőleges erősségben hozzákeverhetjük.

A távirányítóhoz további LED lámpát tudunk párosítani és együttesen tudjuk kapcsolni, szabályozni.

Külön megvásárolható Wifi-konverterrel (gateway) Androidos IOS-es eszközökre telepíthető alkalmazáson keresztül is kezelni tudjuk. Valamint un. harmadik félről származó okos rendszerekkel ( pl. Amazon Alexa, Google Assistant okos hangszórókon keresztül hangutasítással) is használati lehetőséget biztosít.

Fali kapcsolóval csak be-, és kikapcsolási lehetőségünk van, csakis olyan színhőmérséklet és fényerő mellett, ahogy a LED körtét a távirányítóval utoljára beállítottuk.

Fali hagyományos fényerőszabályzós kapcsolóhoz nem használhatjuk, ellenben fix falra szerelhető távirányító kapható hozzá.

A távirányítók jelét (terepakadályoktól függően) maximum 30 méterig érzékeli. Mivel jelátviteli és szinkronizációs funkcióval rendelkezik, a vett rádiófrekvenciás távirányító jelet tovább is játssza, mely további 30 méteres vételkörzetet biztosít. Így több darab Miboxer jelátvitelre képes vezérlő (ill. ilyen lámpa) maximum 30 méteres láncolatban a távirányítók hatótávolságát megsokszorozzák. A szinkronizációs képesség pedig arra utal, hogy ilyen jelátviteli mód esetén is, ha több azonos lámpánk van egy zónában, akkor egy kiválasztott fényjáték is egyszerre fog futni a zóna összes lámpáján.

.
.

A fenti ár 1 darab szett, azaz egy LED lámpa, egy távirányító és egy falitartó ára. A képeken szereplő további termékek bővítési, fejlesztési lehetőségeket szemléltetnek.

.

A Miboxer FUT088-as távirányító …

egy 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás, 1-zónás távirányító, mely alkalmas Miboxer, Mi-Light RGBW, RGBCCT LED spotok, izzók, vagy RGB, RGBW, RGBCCT LED vezérlős LED szalagok kapcsolására, fényerőszabályozására, színeinek állítására és különféle világítási effektek megjelenítésére. Akárhány fényforrást is párosítunk ehhez a távirányítóhoz, mindig mindet kezelni fogja – azaz 1-zónás.

.

Ebben a szettben a lámpa és a távirányító már párosítva van.

Ettől függetlenül, ha a jövőben további távirányítókkal is használni szeretné, az alábbiakat kell tudnia. Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. A LED körtékkel történő illesztés (párosítás) úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal (nem hamarabb) benyomjuk az ON gombot (több zónás távirányítók esetén a zónához tartozó I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket). Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot, és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is..

A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor ötször egymás után benyomjuk ugyanazt a gombot, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy tízszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

Az alábbi kép egyértelműen bemutatja, hogy melyik gomb milyen funkciót biztosít.

A távirányító rádiófrekvenciás jelet bocsájt ki. Így nem szükséges, hogy a távirányító és a fényforrás "lássa" egymást, tehát akár a szomszédos szobából, falon keresztül is kapcsolni tudunk. A hatótávolsága üres térben max. 30 méter. Ezt a távolságot a térbeli akadályok, főképp a falak (leginkább a vasbeton fal) rövidítik, ugyanakkor a lakásban elhelyezkedő további kompatibilis Miboxer eszközök pedig a távirányító jelét tovább adják, így a hatótáv több eszközzel akár többször 30 méterre növelhető.

.

Az alábbi képen a dinamikus mód táblázat a választható villogási színváltási módok nevei.

.

Külön megvásárolható Wifi-konverterrel (gateway) Androidos IOS-es eszközökre telepíthető alkalmazáson keresztül is kezelni tudjuk. Valamint un. harmadik félről származó okos rendszerekkel ( pl. Amazon Alexa, Google Assistant okos hangszórókon keresztül hangutasítással) is használati lehetőséget biztosít.

.

A fent ismertetett Miboxer 6W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható E27 LED + FUT088 RF távirányító (rgbcct) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Miboxer RGBCCT E27 és GU10 LED fényforrások használata FUT088, FUT092B és B4 típusú távirányítókkal

Alkalmazási példa: egy E27-es és egy GU10-es RGBCCT LED lámpákkal párosítunk, és bemutatjuk a használatát, többféle távirányítóval.

.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut-rgbcct-ret.pdf


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^