Miboxer 6W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható E27 LED (rgbcct)

7650,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 4 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 6 Watt névleges fogyasztású, Miboxer márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 550lumen
 • Hatásfoka: 92 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 220 fokos világítási szögön belül kb. 45 Wattos hagyományos körteizzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 86-265V - tápellátás igényű.
 • Foglalat: E27
 • Alak / forma: A60-körte
 • Méret: 57mm - a legnagyobb átmérő
  100mm - a teljes hossz
 • 50000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: cct fehér+rgb (2700-6500Kelvin)
 • Ez a LED lámpa SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • Csak a hozzá való külön megvásárolható 2,4G rendszerű távirányítóval, vagy 2,4G rendszerű Wifi-adapteren keresztül mobiltelefonon keresztül fényerő-, szín- és színhőmérséklet szabályozható.
 • Színvisszaadási indexe: CRI >80
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,5
 • EAN-kód: 6970602180315
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut104
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: fut104-rgbcct

Ez a 6 Wattos E27 fejelésű LED körte, melyet külön megvásárolható egy, vagy több Mi-Light / Miboxer 2.4G rendszerű távirányítóval kapcsolni, fényerő-, szín-, színtelítettség és színhőmérséklet szabályozni tudunk. Azaz a hangulatunknak, alkalomnak megfelelő fényerőt, és a meleg- és hidegfehér közötti tetszőleges fehér árnyalatot (színhőmérsékletet) tudjuk beállítani. E mellett a szivárvány bármely színét beállíthatjuk, és a színtelítettséget is hozzá állíthatjuk, azaz a kiválasztott színhez, amellett, hogy annak fényerejét állíthatjuk, még a kikevert színhőmérsékletű fehér fényt tetszőleges erősségben hozzákeverhetjük.

A külön hozzá megvásárolható távirányítóval több ugyanilyen LED izzót külön-külön és együttesen is tudjuk kapcsolni szabályozni. Emellett, akár Miboxer vezérlős LED szalagok együttes távirányítós kezelésére is alkalmas.

Külön megvásárolható Wifi-konverterrel (gateway) Androidos IOS-es eszközökre telepíthető alkalmazáson keresztül is kezelni tudjuk. Valamint un. harmadik félről származó okos rendszerekkel ( pl. Amazon Alexa, Google Assistant okos hangszórókon keresztül hangutasítással) is használati lehetőséget biztosít.

Fali kapcsolóval csak be-, és kikapcsolási lehetőségünk van, csakis olyan színhőmérséklet és fényerő mellett, ahogy a LED körtét a távirányítóval utoljára beállítottuk.

Fali hagyományos fényerőszabályzós kapcsolóhoz nem használhatjuk, ellenben fix falra szerelhető távirányító kapható hozzá.

A távirányítók jelét (terepakadályoktól függően) maximum 30 méterig érzékeli. Mivel jelátviteli és szinkronizációs funkcióval rendelkezik, a vett rádiófrekvenciás távirányító jelet tovább is játssza, mely további 30 méteres vételkörzetet biztosít. Így több darab Miboxer jelátvitelre képes vezérlő (ill. ilyen lámpa) maximum 30 méteres láncolatban a távirányítók hatótávolságát megsokszorozzák. A szinkronizációs képesség pedig arra utal, hogy ilyen jelátviteli mód esetén is, ha több azonos lámpánk van egy zónában, akkor egy kiválasztott fényjáték is egyszerre fog futni a zóna összes lámpáján.

.
.

A fenti ár 1 darab LED lámpa ára, távirányító, azaz kezelési, kapcsolási lehetőség nélkül. Tehát ezt a terméket, így önmagában csak akkor célszerű megvásárolni, ha már rendelkezünk valamilyen működtetni képes távirányítóval. Ha nem akkor a fentebb látható képen bemutatott távirányítók közül is vásárolnunk kell legalább egyet.

.
.

Az alábbi képen a dinamikus mód táblázat a választható villogási színváltási módok nevei.

.

Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Hogy ez pontosan hogyan történik, az attól függ, hogy az adott vezérlő, vagy LED fényforrás (bele épített vezérlője) milyen metódust követel meg. Jelen esetben ezekkel a LED körtékkel történő illesztés (párosítás úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal (nem hamarabb) benyomjuk azt az I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik LED vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot. és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új LED fényforrással is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal.

A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor ötször egymás után benyomjuk ugyanazt a gombot, és ha eddig megvolt a kapcsolt a távirányító és a LED között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy tízszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.

A távirányító rádiófrekvenciás jelet bocsájt ki. Így nem szükséges, hogy a távirányító és a fényforrás "lássa" egymást, tehát akár a szomszédos szobából, falon keresztül is kapcsolni tudunk. A hatótávolsága üres térben max. 30 méter. Ezt a távolságot a térbeli akadályok, főképp a falak (leginkább a vasbeton fal) rövidítik, ugyanakkor a lakásban elhelyezkedő további kompatibilis Miboxer eszközök pedig a távirányító jelét tovább adják, így a hatótáv több eszközzel akár többször 30 méterre növelhető.

.

Külön megvásárolható Wifi-konverterrel (gateway) Androidos IOS-es eszközökre telepíthető alkalmazáson keresztül is kezelni tudjuk. Valamint un. harmadik félről származó okos rendszerekkel ( pl. Amazon Alexa, Google Assistant okos hangszórókon keresztül hangutasítással) is használati lehetőséget biztosít.

DMX512-es vezérlőpultra kötött speciális FUTD01-es DMX512-es jeladón keresztül DMX rendszerhez is párosítható ez a Miboxer fényforrás.

.

A fent ismertetett Miboxer 6W fényerő-, szín- és színhőmérséklet-szabályozható, távirányítható E27 LED (rgbcct) termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Miboxer RGBCCT E27 és GU10 LED fényforrások használata FUT088, FUT092B és B4 típusú távirányítókkal

Alkalmazási példa: egy E27-es és egy GU10-es RGBCCT LED lámpákkal párosítunk, és bemutatjuk a használatát, többféle távirányítóval.

.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/fut-rgbcct-ret.pdf


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^