GP Super 12V-os 27A alkáli ceruza elem

310,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: gp-27a
GP 12 Voltos 27A típusú alkáli elem (2/3 AA elem hosszúságú). Általában egyes kulcstartós távirányítókba használatosak.
.
Ezek a speciális alkáli elemek egy nagyságrenddel magasabb feszültséget biztosítanak egyedi felépítésüknek köszönhetően. Egyidejűleg hosszú távú teljesítményre lettek kialakítva. Fő célcsoportjuk a távirányítók, játékok és egyéb elektronikus készülékek. Az eltarthatósági idejük akár 3 év is lehet, és az üzemi hőmérséklet-tartományuk 0 °C és +45 °C között van.Kapacitás: 20 mAh (20 kohm-os terhelés esetén)
Feszültség: 12 V
Típus: GP 27A (A27, MN27, A90)
üzemi hőmérséklet: 0 °C és +45 °C
töltési ciklusok száma: nem tölthető
Súly: 4,4 g
max. tárolási idő: 3 év
Méretek: 8,0 × 28,2 mm A GP Batteries vállalat az egész világot ellátja a legkülönbözőbb elemtípusokkal, kezdve a legkisebbektől – a gombelemektől és a különleges elemektől. Különösen ezek jelképezik a gyártás valódi művészetét, mert az apró csomagolásban hatalmas energiákat rejtenek. A háztartások korszerűsödésének köszönhetően, ahol már nem csak a mobiltelefonok okosak, fogyasztásuk egyre növekszik. Legyen Ön is okos, és lássa el otthonát vagy irodáját megtérülő befektetést jelentő elemekkel!
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^