5-eres MT vezeték (RGBW vagy RGB LED szalagokhoz) 5x0,75mm2 fehér 1méter

295,- Ft/méter
Alacsony készlet! Maximum 45 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: h05vv-f-5g075fh

8mm külső átmérőjű erősáramú H05VV-F 5x0,75 mm2 sodrott réz erű PVC köpenyes kábel 300/500V. 5 eres sodrott vörösréz vezető, PVC színjelöléses érszigeteléssel, fehér PVC külső köpennyel. Száraz, nyirkos helyiségekben egyaránt alkalmazható elektromos fogyasztók csatlakoztatására. Környezeti hőmérséklet: -5°C-tól +70°C-ig.
RGBW, vagy akár RGB LED szalag világítási rendszer kialakításához is ajánlott vezeték. Tekintve, hogy egy igényesebb, bonyolultabb színes világítási rendszer esetében a LED szalagokat több ponton, mindkét végről szükséges megtáplálni, az egyenletesebb és erősebb megvilágítás érdekében, a LED szalagon bekövetkező feszültségesés kivédésére. Az RGBW, vagy RGB világítási rendszerünket úgy tervezzük, hogy az ilyen LED szalagok több ponton történő betáplálásához ilyen keresztmetszetű vezetéket biztosítsunk. A RGB és RGBW LED szalagokon lévő rövid bekötő vezeték a keresztmetszete miatt nem alkalmas arra, hogy több méteren keresztül biztosítsunk tápellátást. Mivel azok csak 4x0,2mm2, vagy 5x0,2mm2 keresztmetszetűek, így több méteren keresztül a törpefeszültség, a kis keresztmetszet és a nagy áram együttese miatt csak csökkenő feszültséget tudnak biztosítani, aminek az eredménye a melegebb vezeték és egyre kisebb fény.
Mindezek mellett a fogyasztói igények ismeretében a kivitelező határozza meg a szükséges vezetéktípust (keresztmetszetet).

.
Bolgár gyártmány.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^