Kemo M168 túlfeszültségvédő, DC12Volt

6700,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 1 év
  • Webáruházi-azonosító: ke-m168
Akkumulátoros használat esetén a 12, vagy 24Voltos feszültségérzékeny fényforrások esetén a készülék meghosszabbítja a fényforrások élettartamát a feszültségcsúcsok elnyelésével.
Amennyiben 12Voltos fényforrást kíván egy 12 Voltos autó akkumulátorról működtetni, úgy ezt a modult egyszerűen a párhuzamosan kell csatlakoztatni az akkumulátorra, azaz a túlfeszültség védő egy-egy vezetékét az akku egy-egy pólusára rögzítjük, a polaritás tetszőleges.
Amennyiben 24Voltos fényforrást kíván egy 24 Voltos akkumulátorról működtetni, úgy két ilyen túlfeszültségvédőt sorosan kötve kell a két pólusra csatlakoztatni a fogyasztókkal párhuzamosan.
.
.
Feszültségcsúcs levezető, a járműben állandó jelleggel elnyomja a jármű villamos hálózatában fellépő feszültségcsúcsokat! Megakadályozza, hogy a feszültségcsúcsok az érzékeny elektronikában károkat okozzanak.
Túlfeszültség védelem 12 V/DC
A modul igen hatékony segítség feszültségcsúcsok keletkezése ellen, de csak kiegészítő védelem, és nem garancia arra, hogy mindig és minden esetben megakadályozza egy elektronikus készülék vagy egy világítótest tönkremenetelét az autóban. Ezért a vállalt szavatosság csak a túlfeszültség védőre érvényes, és a felelősség nem vonatkozik egyéb költségekre, mint pl. szerelési költségek, más készülékek vagy elemek pótlása vagy javítása, amelyek a túlfeszültségvédő vélt vagy valós nem megfelelő védelméből eredeztethető.
.
Ártalmatlanítás: Ha a készülék már nem használható, nem szabad a háztartási hulladékba dobni. Olyan gyűjt állomáson kell leadni, ahol televízió készülékeket, számítógépeket stb. gyűjtenek vissza és ártalmatlanítanak.Német gyártmány.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^