LED2017 Digitális RGB LED szalag vezérlő - RF 21 gombos távirányítós (5-24Volt) + gombelemmel + JST-SM-anya

3390,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 17 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • Garancia: 2 év
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: 4541
 • Webáruházi-azonosító: led2017-21key

WS2811-es és WS2812b-s vezérlő chippel szerelt digitális LED szalag működtetésére szolgáló rádiófrekvenciás távirányítós DC-aljzattal rendelkező 5-12-24 Voltos Digitális LED szalagok működtetésére alkalmas vezérlő. Tápellátást vagy a DC-aljzaton keresztül is biztosíthatjuk, de a szalagra kötött tápellátást a JST-SM csatlakozón keresztül visszafelé is megkapja. 1 darab JST-SM 3-tüskés anya csatlakozóval rendelkezik, így egy ág JST-SM 3-tűs apa csatlakozós digitális szalag köthető rá.

.

21 gombos távirányító gombjainak kiosztása:

 • ON: bekapcsolás, illetve bekapcsolt állapotban fényjáték esetén a fényjáték megállítása és elindítása lehetséges
 • AUTO: Sorban bemutatja egymás után az összes fényjátékot (DEMO-mód)
 • OFF: kikapcsolás, megjegyzi a kikapcsolás előtti utolsó világítási módot
 • S+ és S- : Fényjáték üzemmódban a fényváltás sebességét tudjuk állítani 10-fokozatban
 • M+ és M- : 366-féle különböző villogási, futófény váltási fényjátékok közül választhatunk
 • FEL és LE : fényerő növelő és csökkentő gombok – 32 fokozatban
 • 12 színes gomb: 12 fix alapszín
 • AUTO + KÉK : színkiosztás kalibrálását végezhetjük el. Kikapcsolt állapotban az AUTO gombot megnyomva az első 3 pixelcsoportot felkapcsolja, a kék gomb nyomkodásával tudjuk cserélgetni az színsorrendet, ha a sorrend a bekötéstől nézve, piros-zöld-kéken világít, akkor fognak a színes gombok helyesen működni.
.

Ez a vezérlő 1024 pixelt tud maximum kezelni. Ez azt jelenti, hogy annál a LED szalagnál amelyen egyenként futnak a fények és 60 LED van méterenként, azaz méterenkénti 60 pixeles, azon 34,13 méter szalagot lehet működtetni. Annál a LED szalagnál amelyen hármasával együtt futnak a fények és 30 LED van méterenként, azaz méterenkénti 10 pixeles, azon 204,8 méter szalagot tudunk működtetni, melyiken 60 LED van méterenként és 3-asával futnak a fények, ott 102,4métert tudunk működtetni. Ez a hossz egy ágra vonatkozik.

DRGB futófény LED szalag szemléltető példa:

.

Csatlakozó probléma. A LED szalagok egyik végén apa, a másik végén anya típusú JST-SM csatlakozó található. Ahhoz, hogy a vezérlő működtetni tudja a szalagot, a vezérlőt a nyíl indulási pontjánál kell rádugni a szalagra, mivel itt egyes szalagok apa, más szalagok anya csatlakozóval indulnak és szintén egyes vezérlőkön apa, más vezérlőkön anya csatlakozó van, így lehetnek olyan kombinációk, hogy nem tudjuk a vezérlőt működőképesen összedugni a szalaggal. Ilyenkor jobb esetben a szalag két végén a csatlakozókat forrasztással át kell cserélni, vagy rosszabb esetben levágjuk a csatlakozókat és összewagózzuk. Hogy erről előre tájékoztassuk a vásárlókat a teljes tekercs LED szalagok és a vezérlők neveiben közzétesszük ezt az információt. A komplett szetteknél nem jelöljük, de ott természetesen működőképesre szerelve kapja a vevő a szettet.

.

A fent ismertetett LED2017 Digitális RGB LED szalag vezérlő - RF 21 gombos távirányítós (5-24Volt) + gombelemmel + JST-SM-anya termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

LED2017 futófény DRGB LED szalag vezérlő RF 21 gombos távirányítóval - RGB színkiosztás beállítása

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^