Life Light Minimál szögletes opál 1 méteres LED profil végzáróval, 2 rögzítő füllel

490,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: ll-mszop-vzf
Ez egy komplett opál takarós LED profil. Azaz a fenti árba egy 1 méteres eloxált alumínium LED profil, egy ugyanakkora opál takaró elem, egy végzárópár (melynek egyik eleme furatolt, azaz a vezeték átfűzhető rajta), valamint a felrögzítést biztosító 2 darab rögzítőfül tartozik facsavarral.

Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.

A LED profil és a takaró elem egy fémfűrésszel rövidebbre vágható. Önállóan további rögzítő fülek és végzáró elemek külön NEM vásárolhatóak hozzá.
.
A profil méretei:
a = 20mm
b = 16mm
c = 11mm
d = 27mm
e = 17mm, azaz maximum 17mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. Ennél keskenyebb szokványos LED szalagok esetében lehetőségünk van, hogy a LED profilon belül bekötő, vagy toldó elemet használjunk, hiszen kellő szélesség áll rendelkezésünkre. Sőt amennyibe 8mm- széles LED szalagra esik a választásunk, akkor egymás mellett két sor Led szalag is elfér, igaz akkor a tápbekötés már csak forrasztással oldható meg.
f = 21mm

.
Ez a LED profil a nagy négyszögletes formájával minimál stílusú lakásokban lehet igazán mutatós, ahol nem a részletek, hanem a geometriai formák uralkodnak.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^