Life Light sín függesztő pár Minimál LED profilhoz

390,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 3590,-Ft volt. Maximum 10 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: LLUZSINFUGG2DB
Ez a függesztőpár a Life Light Minimál LED profil termékhez való szett. Azt a célt szolgálja, hogy amennyiben Ön vett ilyen LED profilt (PÁRBAN), de meggondolta magát, hogy mégis inkább fix felszerelés helyett lógatni szeretné ezt a LED profilt, akkor ezzel a kiegészítővel megteheti.
.
Ez a függesztőszett egy általánosabb szett, így találni fog a csomagban sehova nem való csavart is.

Az alábbi képen szereplő Led profilt nem tartalmazza a fenti ár, a fénykép csak szemléltetési célt szolgál.Az acélsodronyok 1,5 méter hosszúak, így maximum 1,5 métert tudjuk a mennyezetről lelógatni a LED profilt. A rövidebbre állítás egyszerű. A LED profil felőli végnél a sodronyt toljuk bele a hüvelybe, a kívánt mértékben. A felesleges sodronyt a hüvely alatt a profilok között ki tudjuk vezetni. Ha elértük a kívánt magasságot akkor a felesleges sodronyt vágjuk le.
Ha túlhúztuk a sodronyt, ellenkező irányba nem tudjuk visszahúzni, hiszen normál esetben meg kell tartania a LED profil súlyát.
A hüvelybe nyomjunk bele egy drótot, vagy egy fogpiszkálót, mellyel megakasztjuk a szorítást. Ekkor a sodrony visszahúzható a kívánt mértékig. Ezután természetesen húzzuk ki a megakasztó drótdarabot.
.
Mielőtt ilyen kiegészítőt vásárolna a korábban már megvásárolt Life Light Minimál LED profilhoz, célszerű átgondolni az alábbiakat:

ilyen terméket csak átgondolt tervezés után vásároljon meg! Ugyanis, az csupán villamossági kérdés, hogy a kivitelező az igényeknek megfelelő erősségű és színhőmérsékletű szalagot telepítsen a LED profilba, de a megfelelően méretezett tápegységet el is kell rejteni. Nagy eséllyel ez egy gipszkarton álmennyezet fölé lehetséges. Ebből keletkezhetnek további dizájn gondok. Az könnyen kivitelezhető, hogy a két függesztési pontot egy gipszkarton mennyezeten, vagy egy mennyezeti bútorlapon kialakítjuk, de azon kell átvezetni a tápvezetéket is. Sőt amennyiben nem párkányos, vagy kazettás a mennyezeti kialakítás, akkor a mennyezeten szükségszerűen egy szerelőnyílást is ki kell vágni, amin keresztül elérhetjük az oda elrejtett tápegységet. A nyílást vagy egy villamossági dobozfedéllel, vagy valami egyéb kitalált minimál stílushoz illő dizájn elemmel takarni is kell.

Tehát előbb kell megtervezni a pontos részleteket és csak utána megvásárolni!

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^