MasterLED Erik 48W ø39cm kerek RGBCCT LED bluetooth-os, távirányítós (2xAAA elemes) mennyezeti lámpa

25200,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 48 Watt névleges fogyasztású, Master LED márkájú LED lámpa.
 • Fényáram: 3600lumen
 • Hatásfoka: 75 lumen/Watt
 • Ez a fényáram 160 fokos világítási szögön belül kb. 230 Wattos hagyományos izzó fényforrással tekinthető egyenértékűnek.
 • 175-265V - tápellátás igényű.
 • Foglalat nélküli: A tápcsatlakozáshoz szabad vezeték, esetleg egyéb csatlakozó áll rendelkezésre.
 • Alak / forma: lámpa-lámpatest egyben
 • Méret: 390mm - a legnagyobb átmérő
  75mm - a teljes hossz
 • Színhőmérséklete: piros-zöld-kék-hideg-melegfehér (3000-6500Kelvin)
 • Ez a LED lámpa 84 darab 2835/5050 SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • Védelem: IP20
 • Színvisszaadási indexe: Ra >80
 • A lámpa teljesítménytényezője: 0,56
 • EAN-kód: 5904703002406
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: 0214
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: lm-4497-48w-rgbcct

Univerzális LED lámpa, mely mennyezetre, esetleg falra, azaz felületre szerelhető. Rádiófrekvenciás távirányítóval rendelkezik, valamint iLink mobilalkalmazással bluetooht-on keresztül is kezelhető. Beépített hangszóróval rendelkezik, Így nem csak a mobileszközön keresztül lejátszott zenére tud villogni, hanem a zenét a hangszóróján keresztül is játssza le. Zene lejátszás közben a tényt tetszőlegesen át is állíthatjuk. A rádiófrekvenciás távirányítójával. nem csak a fényerőt s színhőmérsékletet, és a színeket, valamint a villogási módokat tudjuk váltogatni, hanem amikor a mobilunkkal rácsatlakoztunk, akkor a mobilunk lejátszási zenelistájáról ezzel a távirányítóval is tudjuk a zenék között lépegetni, megállítani, elindítani, vagy éppen a hangerőt állítani.
A lámpatest fém alaplemezére van szerelve a LED-meghajtó áramkör és a LED-ek. A LED fényforrás a lámpatestbe beépített, nem foglalatos termék, bekötése sorkapoccsal történik. A szórt fényt egyrészt a fehér LED-ekre ültetett lencse, másrészt az opál búra növeli. Az opálszerű félkemény műanyag búra pöttyökben átlátszó, amitől világítás közben csillámos hatást kelt. Az opál búra közepére van beépítve a hangszóró
48 Wattos fogyasztással járó 3600 lumenes fényáramot középfehér állapotban biztosítja, amikor is a hideg- és a melegfehér chipek egyaránt teljes fényerővel világítanak. Teljes hideg-, vagy melegfehér állapotba fele fogyasztással és fele fényárammal – 1800 lumennel világít. A színes világítás hangulati elem, így a fogyasztás ekkor általában 6 Watt alatti.

.
.

A rádiófrekvenciás távirányítójával is, mint lámpa teljes-értékűen kezelhető.

Egyetlen hibája tapasztalható, hogy a COOL és a WARM gombok fordítva vannak rajta, mert COOL-ra meleg lesz, WARM-ra hideg. Egyébként 3000 és 6500 Kelvin között tudjuk a színhőmérsékletet állítani. A B+ és B- gombokkal a fényerőt tudjuk állítani, az RGB gombbak a különböző színes világítási módok között válogathatunk. A gyűrűnek a hangszóró kezelésben van szerepe. Értelemszerűen ennek használatához egy okos eszközünkre telepített iLink alkalmazás szükséges és azon keresztül bluetooth-szal tudjuk elérni a lámpát és a hangszóróját. Ha a telefonunkon lévő zenelistás lejátsszuk az iLink alkalmazáson keresztül, akkor akkor a gyűrű közepén lévő gombbal, a mobilon lévő zenét meg tudjuk állítani, vagy el tudjuk indítani. A gyűrű VOL+, VOL- jeleinél a hangerőt tudjuk állítani, a gyűrű jobb és bal szélén a nyilakkal pedig a lejátszási lista következő, vagy előző számai között tudunk lépegetni.

.
.

A rádiófrekvenciás távirányító nyújtotta kezelési lehetőségeknél lényegesen többet és precízebb beállítási lehetőséget nyújt az iLink alkalmazás.

Az iLink alkalmazásra keressünk rá az alkalmazás boltban, vagy a termékhez adott használati útmutatóban lévő QR-kódot olvassuk be és telepítsük azt. A telepítés egyszerű, ha az alkalmazás elindítása előtt, bekapcsoltuk az okos eszközünkön a bluetooth-t és áram alatt van a lámpánk. Több képernyőoldallal rendelkezik. Ezek láthatóak az alábbi képeken. A gyakorlati használathoz nézd meg a lenti videót.

Hagyományos fali kapcsolóval is állítható a fény.

Azaz, ha valamely oknál fogva sem a távirányító, sem a mobil alkalmazásunk nem érhető el – pl. eljátszotta a kutya :) . Akkor a fali kapcsoló fel le kapcsolgatásával váltani tudunk a 100%os középfehér fény, az 50%-os hideg, 50%-os meleg, a kb.10%-os középfehér és egy színes fényváltási effekt közül.
Fontos tudni, hogy amikor távirányítóval kapcsoljuk le a világítást és a fali kapcsoló felkapcsolva marad, akkor pillanatnyi áramszünet esetén az áram visszatértével lekapcsolva marad a lámpa, de 1 másodpercnél hosszabb áramszünet visszatértével fel fog kapcsolódni. Ennek valójában kényelmi oka van. Azaz, ha távirányítóval lekapcsoltuk a világítást, akkor távirányító nélkül, fali kapcsolóval újra fel tudjuk kapcsolni. Ha nem így lenne, akkor el elvesző távirányító után soha nem tudnánk a lámpát többé felkapcsolni.

.

A fent ismertetett MasterLED Erik 48W ø39cm kerek RGBCCT LED bluetooth-os, távirányítós (2xAAA elemes) mennyezeti lámpa termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

MasterLED Erik 48W ø39cm kerek RGBCCT LED bluetooth-os, távirányítós mennyezeti lámpa

01:17 Működtetés a rádiófrekvenciás távirányítójával
03:22 Működtetés iLink alkalmazással bluetooth-on keresztül
09:11 Zene lejátszás a mobilról a lámpa hangszóróján
10:43 A mobiltelefon zene lejátszási listájának kezelése a lámpa RF távirányítójával

.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: https://ledmaster.hu/item_manual/4497/MasterLED_Erik_48_W_os_400_mm_feher_RGBW_LED_taviranyitos_mennyezeti_lampa.pdf


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^