Digitális jelosztó 1-JST-SM-anya bemenet ,8-JST-SM-apa kimenet -digitális LED szalagokhoz

2990,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 10 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: lm-ycj-cllsc02

Egy digitális LED szalag vezérlő általában egy esetleg 2 kimenettel rendelkezik. Emiatt 1, vagy 2 LED szalag ágat tud egyformán működtetni. Ha azt szeretnénk, hogy ennél több LED szalag ágon egyszerre induljon el a futófény-játék akkor ilyen jelosztót csatlakoztatva az vezérlő kimenetére, lehetőségünk lesz több ágat egyszerre működtetni.
A jelosztók a tápellátást bármelyik ágon kaphatják, és az összes ágra tovább is engedik. A vezetékek keresztmetszete alapján, viszont ez csak a jelosztó és a vezérlő megtáplálásához elegendő. Nagyobb rendszerek esetében mindképp szükséges minden LED szalag ág közvetlen és mindkét végponti megtáplálása.

.

Egyszínű, vagy többszínű digitális LED szalagok vezérlő jeleinek szétosztására alkalmas, akár 5-12-24 Voltos üzemű rendszerek esetében is.

Csatlakozó probléma. A jelosztót értelemszerűen csak apával rendelkező vezérlők és anyás induló oldali LED szalag ágak esetében tudjuk használni. Ellenkező esetben meg kell szabadulnunk a JST-SM csatlakozóktól.

.

A fent ismertetett Digitális jelosztó 1-JST-SM-anya bemenet ,8-JST-SM-apa kimenet -digitális LED szalagokhoz termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Futófény digitális fehér fényű LED szalag bemutatása és működtetése - digital running white LED stip

Futófény digitális fehér fényű LED szalag (120LED/m) bemutatása és működtetése egy LEDmaster 28 programos rádiófrekvenciás távirányítós digitális LED szalag vezérlővel, illetve egy jelosztóval.

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^