LEDmaster Digitális RGB LED szalag vezérlő - RF 28 gombos távirányítós + Bluetooth + zeneérzékelős (5-24Volt) + gombelemmel + 2xJST-SM-apa

3450,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

 • Garancia: 2 év
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: 4542
 • Webáruházi-azonosító: lm-ycj-dglc01

Sokféle (a HappyLighting smart alkalmazásban beállítható) vezérlő chippel szerelt digitális LED szalag működtetésére szolgáló rádiófrekvenciás távirányítós, bluetooth-on keresztül okos eszközre telepített alkalmazásról is elérhető DC-aljzattal rendelkező 5-12-24 Voltos Digitális LED szalagok működtetésére alkalmas vezérlő. Tápellátást vagy a DC-aljzaton keresztül is biztosíthatjuk, de a szalagra kötött tápellátást a JST-SM csatlakozón keresztül visszafelé is megkapja. 2 darab JST-SM 3-tüskés apa csatlakozóval rendelkezik, így egyszerre futó két ág JST-SM 3-tűs anya csatlakozós digitális szalag köthető rá. Az alkalmazásban kalibrálható az RGB kiosztás, valamint maximum 1024 pixel állítható be.

.

28 gombos távirányító gombjainak kiosztása:

 • + és - : fényerő növelő és csökkentő gombok
 • OFF és ON : Ki és Bekapcsoló gombok
 • 8 színes gomb: 8 fix alapszín
 • SPEED+ és SPEED- : Fényjáték üzemmódban a fényváltás sebességét tudjuk állítani
 • MODE+ és MODE- : különböző villogási, futófény váltási fényjátékok közül választhatunk
 • DIY1 és DIY2 : két kedvenc fényjátékunkat itt érhetjük el (ha rájöttünk hogyan tárolhatjuk el ide).
 • PLAY/PAUSE : Az éppen futó fényjátékot megállíthatjuk és elindíthatjuk.
 • AUTO: Sorban bemutatja egymás után az összes fényjátékot (DEMO-mód)
 • 2H, 4H, 6H, 8H : időzített kikapcsolás gombok, hogy a megnyomásuk után, hány óra múlva kapcsoljon ki, hacsak nem nyúlunk hozzá az eszközhöz addig.
 • 4 darab zenei gomb: hangérzékelésre 4 különböző módon villog.

A vezérlőn is található 3 gomb:

 • M : 22-féle fényjáték közül válogathatunk
 • IO : Ki- és Bekapcsoló gomb
 • HANGJEGY: 8-féle hangra (zenére) villogási mód közül választhatunk.

Ez a vezérlő 1024 pixelt tud maximum kezelni – ez az HappyLighting alkalmazásban állítható be. Ez azt jelenti, hogy annál a LED szalagnál amelyen egyenként futnak a fények és 60 LED van méterenként, azaz méterenkénti 60 pixeles, azon 34,13 méter szalagot lehet működtetni. Annál a LED szalagnál amelyen hármasával együtt futnak a fények és 30 LED van méterenként, azaz méterenkénti 10 pixeles, azon 204,8 méter szalagot tudunk működtetni, melyiken 60 LED van méterenként és 3-asával futnak a fények, ott 102,4métert tudunk működtetni. Ez a hossz egy ágra vonatkozik, mivel két kimenete van így két ilyen ágat tud működtetni. Ha további jelosztót kötünk rá akkor további egyforma hosszú ágakat.

.

A HappyLighting alkalmazás a gyártó szerint a papírján, vagy a készülék házán lévő QR-kód beolvasásával érhető el. Ez azonban egy külső apk alkalmazás melynek telepítése előtt, különböző elriasztó értesítéseket ad ki az okos eszközünk. Ezek aggodalmak elkerülése érdekében célszerűbb az alkalmazásboltban rákeresni a HappyLighting alkalmazásra és onnan telepíteni. Ugyanazt érjük el. Az alkalmazás használatához nézd meg a lenti videót. A legfontosabb, hogy a telepített alkalmazás elindítása előtt kapcsold be az okos eszközödön a Bluetooth-t, majd utána indítsd el az appot. Fordítva nem megy. Célszerű, ha a vezérlő is előtte áram alá, kerül, de ez utólagosan is működik. A meglepő, hogy nem kell csatlakozást létrehoznunk az okos eszközünk és a vezérlő között, azt az alkalmazás kezelni, nekünk csak a baloldalon fentről legördülő menüből kell kiválasztanunk, hogy azt a vezérlőt akarjuk használni.

DRGB futófény LED szalag szemléltető példa:

.

Csatlakozó probléma. A LED szalagok egyik végén apa, a másik végén anya típusú JST-SM csatlakozó található. Ahhoz, hogy a vezérlő működtetni tudja a szalagot, a vezérlőt a nyíl indulási pontjánál kell rádugni a szalagra, mivel itt egyes szalagok apa, más szalagok anya csatlakozóval indulnak és szintén egyes vezérlőkön apa, más vezérlőkön anya csatlakozó van, így lehetnek olyan kombinációk, hogy nem tudjuk a vezérlőt működőképesen összedugni a szalaggal. Ilyenkor jobb esetben a szalag két végén a csatlakozókat forrasztással át kell cserélni, vagy rosszabb esetben levágjuk a csatlakozókat és összewagózzuk. Hogy erről előre tájékoztassuk a vásárlókat a teljes tekercs LED szalagok és a vezérlők neveiben közzétesszük ezt az információt. A komplett szetteknél nem jelöljük, de ott természetesen működőképesre szerelve kapja a vevő a szettet.

.

Vezérlő okozta teljesítménykorlát

Nagyobb rendszerek esetében érdemes kipróbálni, hogy a tápellátást nem a vezérlő DC- aljzatába dugjuk, hanem közvetlenül a szalagokat tápláljuk meg, és majd a szalagoktól visszafele kapja meg a vezérlő a tápellátást. Ez a megoldás kb. 40 Watt feletti névleges fogyasztású LED szalag mennyiség esetén már észrevehető teljesítmény-többletet eredményezhet. Mindezek mellett a DRGB LED szalagokra is igaz – minél hosszabb szalagszakaszt akarunk használni - , hogy a túlvégi tápbekötésekkel további fényáram növekedést tudunk elérni.

.

A fent ismertetett LEDmaster Digitális RGB LED szalag vezérlő - RF 28 gombos távirányítós + Bluetooth + zeneérzékelős (5-24Volt) + gombelemmel + 2xJST-SM-apa termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

LEDmaster Dream RF távirányítós Bluetooth-os zeneérzékelős DRGB LED szalag vezérlő + HappyLighting

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^