Optonica AC6311 Wi-Fi egyszínű LED szalag vezérlő

1990,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • 144/288VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12/24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC7,5-24V, 3x4A (egyenáram)
  • Méret: 106x45x23mm
  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 3800156663114
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6311
  • Webáruházi azonosító: mc-wifi
Mobiltelefonról Wifi kapcsolaton keresztül kezelhető egyszínű LED vezérlő, fényerőszabályzó. Elérhető önálló Wifi kapcsolattal beltérben 50méteres, kültéren 100méteres hatótávolságon belül, de hozzárendelhető már meglévő Wifi routerhez is. A vezérlő csakis Wifi hálózaton keresztül érhető el, más módon nem. A mobiltelefonra a -LED Magic Color Controller v2- alkalmazást kell telepíteni és annak használatával érhető el a vezérlő. Az alkalmazás futtatásához Android 2.3-as vagy újabb, illetve IOS 5.0-ás vagy újabb operációs rendszer megléte szükséges a mobiltelefonon.
A vezérlő kimenete kissé megtévesztő lehet, mert 3 külön katód kimenete van mint egy RGB-snek, de nem az. Csatornánként 4Amperrel terhelhető, tehát 12Voltos LED szalag esetében a maximum 144Wattnyi LED szalag fogyasztónkat 3 egyenlő részre kell váni, és kimenetenként maximum 48Wattnyi LED szalagot köthetünk rá.
.
.
A szoftver legegyszerűbb Android esetében a Google Play-ből telepíthető "LED Magic Color" kifejezésre keresve, vagy IOS esetében az App Store-ban ugyanerre a kifejezésre keresve telepíthető a mindenkori legfrissebb verzió. Ezen kívül rendelkezésre áll a vezérlőhöz adott CD lemezen is, vagy Androidhoz letölthető a http://www.ledmagical.com/Apps/APK/LEDWifiMagicColor.apk linkről, illetve IOS-hez a https://itunes.apple.com/us/app/led-magic-color/id595148649?ls=1&mt=8 linkről. A szoftver angol, német, vagy kínai nyelven használható, magyarul nem tud!
A Wifi-s vezérlő a bg szabványokat ismeri a következő vételi érzékenységekkel: 802.11b DSSS(-5dBm), 802.11b CCK (-10dBm), 802.11g OFDM(-15dBm).
A szoftver telepítése és a Wifi-s világítási rendszerünk összeszerelése után, helyezzük azt áram alá, a mobiltelefonunkon a Wifi kapcsolatok között keressünk LEDnet..... kezdetű kapcsolódási pontot. Csatlakozzunk "88888888" jelszó megadásával. , Indítsuk el az alkalmazást és kerestessük vele a vezérlőt. Az alkalmazás felismeri a vezérlő típusát és annak megfelelő kezelő felületet fog mutatni a telefonunkon. Azaz a vezérlő típusának megfelelően egyszínű, színhőmérséklet szabályzós, vagy RGB esetleg RGBW kezelő felületet.
.
A beállításokban megváltoztathatja a jelszót és a vezérlő nevét is.
Ugyanakkor a leglényegesebb, hogy hozzáadhatja ezt a vezérlőt a wifi routeréhez. Ekkor a router kapcsolódási jelszavát kell megadnia.
Ezután a LED vezérlő újraindul. Az újraindulás miatt megszakad a Wifi kapcsolat, és a telefonja átáll az egyébként is internetezésre használt Wifi router kapcsolatára.
Ekkor láthatja, hogy a "LED Magic Color Controller v2" alkalmazást ezentúl, ezen a "normál" Wifi csatlakozásán keresztül tudja használni, azaz tudja működtetni a LED világítást a telefonjáról úgy, hogy közben az Wifi-s internet kapcsolata is megvan.
Tehát ennek az átállításnak az előnye, hogy amennyiben a LED világítást akarja ezentúl kezelni, ahhoz nem kell külön rácsatlakozni a vezérlő Wifi kapcsolatára, mert a router és a vezérlő közötti kapcsolat állandó marad.
.
.
Az egyszínű világítás kezelésére két képernyő ad lehetőséget.
Az egyiken a fényerőt tudjuk állítani egy fekete-fehér gyűrű segítségével 100 fokozatban, valamint egy be- és egy kikapcsoló gomb is található.
A másik képernyőn a világítási effekt állítható. Kiválaszthatjuk, hogy "hunyorgó", vagy "vibráló" legyen a villogási mód, valamit a villogás sebességét egy csúszka segítségével állíthatjuk. A be- és kikapcsoló gombok között egy futás gomb is található, mellyel az éppen beállított villogási effektet elindíthatjuk, vagy felfüggeszthetjük.
.
FIGYELEM!
Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel.
A helyi elképzelések függvényében e termékhez LED szalag, LED profil, fogyasztáshoz méretezett tápegység, plusz vezeték szükséges, valamint a csatlakozásokat forrasztással célszerű a szalagon biztosítani esetleg egyéb toldó bekötő elemek használatosak. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamossági szakemberrel végeztesse!
Ez a termék csak egy LED szalag világítási rendszerelem, önmagában semmilyen világítási élményt nem biztosít.
A vezérlőn a tápellátás bekötése DC csatlakozó aljzaton, vagy sorkapcsos bekötéssel is lehetséges. A LED szalag kivezetés csak sorkapcsos csatlakozású.
.

Az elvi bekötési rajz:

Wi-Fi LED szalag vezérlő elvi bekötési rajza

További hasznos információk:

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^