Mi-Light FUT035 2.4G-s 12-24 Voltos CCT (színhőmérséklet szabályzós) vezérlős, dimmer (10 Amper)

2990,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 5050,-Ft volt. Maximum 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 120/240VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 10A (egyenáram)
  • Méret: 22x45x85mm
  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi azonosító: mi-fut035
Ez a vezérlő külön megvásárolható Mi-Light 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányítóval, vagy Wi-Fi konverteren keresztül okos telefonnal alkalmas két különböző színű, vagy egy kétszínű (CCT) LED szalag kezelésére.
Két külön kimenettel rendelkezik, azaz maximum 2x6Amper áramerősségű LED szalagot köthetünk rá, de azok együttesen maximum 10 Amperrel terhelhetőek.
CCT (Changeable Color Temperature) – azaz változtatható színhőmérsékletű. Azaz, az egyik kimenetre melegfehér (3000 Kelvines, vagy még jobb a 2200 Kelvines), a másik kimenetre hidegfehér (6000-6400 Kelvin) színhőmérsékletű Led szalagot kötünk, akkor a két színhőmérsékleti érték között fokozatmentesen tetszőleges értéket (fehér színárnyalatot) állíthatunk be. Természetesen a beállított bármelyik színhőmérséklet fényáramának erősségét is tudjuk állítani.
.
.
A fenti ár, csak egy vezérlő ára távirányító nélkül. Ez a vezérlő önmagában nem használható, tehát legalább egy hozzávaló távirányító is kell hozzá. Az alábbi képek csak alkalmazási példák.
.
Használat előtt a távirányítókat hozzá kell rendelni az általuk működtetni kívánt vezérlőkhöz. Az, hogy ez hogy történik, a kiválasztott távirányítónál kerül ismertetésre.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^