Mi-Light FUT039 RF RGBCCT vezérlő (10 Amper 12/24 Volt) 4 zónás távirányítóhoz

2990,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 4210,-Ft volt. Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 120/240VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 10A (egyenáram)
  • Méret: 138x56x38mm
  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi azonosító: mi-fut039
RGBCCT, azaz 5 színcsatornás vezérlő, ami szín és színhőmérséklet és színtelítettség szabályzásra is képes. Azaz a kimenetére piros, zöld, kék, meleg-, és hidegfehér LED szalagokat kell kötni. Első használat előtt ezt a vezérlőt egy RGBCCT kézi, vagy fali 4-zónás távirányítóhoz, vagy egy MiLight Wifi konverteren keresztül a mobiltelefonunkra telepített virtuális távirányítóhoz, különben nem tudjuk használni. A vezérlő kimenetei egyenként 6Amperrel terhelhetőek, de összesen csak 10 Amperrel. Mivel 5 kimenetünk van, egy sajnos csak 2 Amper jut egy színcsatornára. Tehát elégé korlátozó tényező, hogy 12 Voltos tápellátás esetén, színenként csak 24 Wattnyi LED szalagot köthetünk rá, de 24 Volt esetében a 48 Wattos korlát már lényegesen kedvezőbb.
.
Hogy pontosan milyen világítási variációkra képes egy ilyen vezérlő, ehhez válasszon ki egy távirányítót és az ott leírtak megadják a választ. Azaz a távirányítótól függ, hogy "mit hoz ki" a rádiófrekvenciás kapcsolatból. A távirányító milyen utasításkészlettel rendelkezik, amit a vezérlő értelmezni tud. Ajánlott távirányítók:
- Mi-Light T4 4 zónás (RGB, RGBW, RGBCCT) 2.4G RF fix fali fehér távirányító
- Mi-Light FUT092 4 zónás (MC, CCT, RGB, RGBW, RGBCCT) 2.4G RF fehér távirányító
Más kevesebb színcsatornát kezelni képes távirányítókkal nem működik.
.
.
Ez a vezérlő "önmagában nem használható semmire," minimum egy kompatibilis távirányítóhoz kell illeszteni. Az alábbi rajz egy elvi bekötési rajz, ami azt hivatott szemléltetni, hogy a Mi-Light FUT039 2.4G-s 12-24Voltos (10Amper) 4 zónás RGBCCT rádiófrekvenciás vezérlő, hogyan képes együttműködni, akár a T4 4 zónás 2.4G RF fix fali távirányítóval, akár a FUT092 4 zónás 2.4G RF kézi távirányítóval, vagy mobilos alkalmazással WIFI konverteren keresztül, 5 színű LED szalagokat működtetve. A fenti ár csak 1 darab Mi-Light FUT039 2.4G-s 12-24Voltos (10Amper) 4 zónás RGBCCT rádiófrekvenciás vezérlőre vonatkozik, a rajzon szereplő többi elektronikai eszköz kizárólag szemléltetési célt szolgál és nem a fent nevezett áru részei, azok külön vásárolhatóak meg.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^