Miboxer FUT044A RF RGBW vezérlő (15A 12/24V) 1 zónás FUT088 távirányítóval (2xAAA elemmel)

9690,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • 180/360VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 15A (egyenáram)
  • Méret: 97x37x28mm
  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 6970602180742
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut044a
  • Webáruházi azonosító: mi-fut044a
Ez az RGBW vezérlő Mi-Light 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányítóval, vagy Wi-Fi konverteren keresztül alkalmas RGBW LED szalagok színeinek és fényererejének változtatására, illetve különféle színváltási effektek kiválasztására, és azok sebességének állítására.
Ez a korábbi FUT038-as verziónál 50%-kal, azaz 5 Amperrel erősebb, valamint a vezérlő jelátviteli képességekkel rendelkezik, azaz a vett RF jelet, 30 méteren belül tovább adja, így a távirányító hatósugarát meg lehet növelni. A szett része egy darab 1 zónás FUT088 típusú rádiófrekvenciás távirányító és annak falra szerelhető tartója.
.
.
A vezérlő és a távirányító már gyárilag összehangolásra került. Külön további hozzávaló kézi, vagy fali távirányítót is vehetünk, és párosíthatunk hozzá, illetve külön vehetünk hozzá egy wifi konvertert, hogy a mobiltelefonunkra telepített alkalmazáson keresztül a telefonunkat távirányítóként használva kezelni tudjuk a vezérlőt. Illetve virtuális segéddel együttműködni képes Wifi konverter (Gateway) közbeiktatásával Amazon Alexa, vagy Google Assistant okoshangszórókon keresztül szóbeli utasításokat (angol) is adhatunk.
.
Ha további távirányítókat akarunk hozzárendelni az általuk működtetni kívánt fényforrásokhoz, vagy vezérlőkhöz. Ez úgy történik, hogy amikor áram alá helyezzük a kezelni kívánt fényforrásokat az első felkapcsolódáskor azonnal benyomjuk 1-zónásnál az ON gombot, több zónásnál azt az I-O feliratú páros gombot az I jelnél, amelyikkel majd kapcsolni akarjuk az áram alá helyezett ledeket. Ekkor amelyik fényforrás vette a kérést a párosításra, az 3-szor felvillan. A harmadik után felengedhetjük a gombot, és már használható is a távirányító. Természetesen, ha újabb fényforrást (vezérlőt) szerünk be ehhez a távirányítóhoz és ehhez a zónához akarjuk prosítani, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új fényforrással (vezérlőjével) is. Ha újabb távirányítót akarunk venni a meglévő mellé, azaz ugyanazt a lámpacsoportot egy másik távirányítóval is szeretnénk kezelni, akkor ugyanezt a műveletet megismételjük az új távirányítóval és a kiválasztott LED lámpákkal (vezérlőkkel). A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a LED fényforrást, vagy a távirányítót, vagy másik zónába akarunk sorolni egyes LED-eket, akkor a már párosított LED-et áram alá helyezve ugyanúgy az első felkapcsolódáskor benyomjuk ugyanazt a gombot, vagy folyamatosan nyomogatjuk, és ha eddig megvolt a kapcsolat a távirányító és a LED (vezérlő) között, akkor bontja a kapcsolatot. Ezt a lámpa úgy jelzi, hogy kilencszer villan fel és utána elengedhetjük a távirányító gombját, a LED világít tovább, de már ezzel a távirányítóval nem tudjuk kezelni, csak ha újra párosítjuk.
.
Ez a FUT088 típusú 2.4G rendszerű rádiófrekvenciás távirányító alkalmas Miboxer, Mi-Light RGBW, RGBCCT LED spotok, izzók, vagy RGB, RGBW, RGBCCT LED vezérlős LED szalagok kapcsolására, fényerőszabályozására, színeinek állítására és különféle világítási effektek megjelenítésére. Az RGB - azt jelenti, hogy a három alapszínből kikeverhetjük szivárvány összes színét és a fehéret, az RGBW - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül fehér színű fénykibocsájtó diódát is tud külön kezelni, azaz a fehér fényt nem a három alapszín kikeverésével éri el, hanem a fehér dióda kapcsolásával teljes értékű fehér fényhez juthatunk. Az RGBCCT - azt jelenti, hogy a három alapszínen kívül melegfehér és hidegfehér színű fénykibocsájtó diódát is tud külön kezelni, azaz a fehér fényt nem a három alapszín kikeverésével éri el, hanem a fehér dióda kapcsolásával teljes értékű fehér fényhez juthatunk, de ezen túlmenően a két fehér fény közötti hangulatunknak megfelelő színhőmérsékletet is kikeverhetjük.
.
Ez a vezérlő 1, 4 és 8 zónás RGB, RGBW, RGBCCT távirányítókkal is együttműködik, de nem mindegyikkel (lásd a típuslistát). Értelemszerűen azok a gombok amelyek az RGB-n túli szabályozási lehetőségeket biztosítják, nem fognak működni.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^