Mi-Light FUT038 RF RGBW vezérlő (10 Amper 12/24 Volt) 4 zónás távirányítóhoz

3790,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • 120/240VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 10A (egyenáram)
  • Méret: 22x45x85mm
  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi azonosító: pa-9118
4 színcsatornás azaz RGBW vezérlő. Fenti ár csak a vezérlőt tartalmazza. Kezeléséhez azonban egy 2.4G-s 4 zónás távirányító is szükséges ami külön megvásárolható. A távirányítóból 3 zóna szabadon marad. 2.4G-s 1 zónás távirányítóval nem működik, ugyanakkor több 4 zónás távirányító is illeszthető a vezérlőhöz, így egy világítási csoportot több távirányítóval is kezelhetünk.
12Voltos LED szalag használatot feltételezve színenként 72Wattnyi LED köthető rá. Tehát RGB LED szalagból, amennyiben méterenkénti 30 LED-es, úgy akár 30 métert is tud jelerősítő nélkül működtetni, míg a méterenkénti 60 LED-esből 15 métert és hozzá csatolhatunk még fehér LED szalagot, ha méterenkénti 3,6Wattosat választunk, akkor jelerősítő nélkül 20 métert tudunk használni, vagy például méterenkénti 9,6Wattosból 7,5métert. Speciálisan 4-színcsatornás vezérlőhöz gyártott 24Voltos RGBW LED szalagból, ami mi méterenkénti 20Wattos, 28,8métert tud használni jelerősítő nélkül.
.
.
Távirányítót külön vehet hozzá. Az alábbi ábrán látható, hogy a hozzávaló távirányító képességei közül ez a vezérlő nem tudja használni az éjszakai fehér fényre állítást a kikapcsológomb nyomással. Ugyanakkor a fényerőszabályzó csúszka minimálisra tolásával ugyanazt elérhetjük. A távirányítók kezeléséről részletes információt itt (4-zónás) olvashat.
.
FONTOS! Ez a vezérlő 2.4G-s 1 zónás távirányítóval nem működik, csak az 4 zónással. A vezérlő áramszünet esetén megjegyzi az utolsó beállított színt, világítási effektet.
A vezérlőt önállóan nem tudja semmire használni, hiszen csak a hozzávaló távirányítóval kezelhető. A vezérlő használatát követően, vagy az újabb további darab távirányító beszerzését követően párosítás szükséges. Tehát, amennyiben a távirányítóra nem reagál a vezérlő, de a távirányító működik, azaz a távirányítón lévő LED gombnyomásra villan, akkor az alábbi a teendőnk. A készre szerelt rendszer után a vezérlőre adott tápellátást követő 3 másodpercen belül be kell nyomni a távirányító 4 darab I-O gomb párosából azt I-gombot, - amely zónában akarjuk kezelni ezt a vezérlőt - és nyomva tartani, amíg a vezérlő a LED szalagot 3 egymás utáni fehér felvillanással visszajelzi a párosítás sikerességét. (a vezérlő minden áram alá helyezést követően 3 másodpercig figyeli, hogy akarjuk-e új távirányítóval párosítani)
Egy vezérlőhöz egy újabb távirányítót is rendelhetünk, valamint ezzel a távirányítóval más vezérlőt is kezelhetünk akár egyszerre, akár külön egy másik zónába sorolva, olyat amelyik alkalmas 2.4G rendszeren belül a 4-zónás távirányító jelének a fogadására. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a távirányítót. Ekkor szintén áram alá helyezéskor 3 másodpercen belül nyomjuk be és tartsuk lenyomva ugyanazt az I-gombot. Ekkor sikeres érzékelés jelenként 9-szer fehér fénnyel felvillan a LED szalag. Ezzel jelzi, hogy törölte a kapcsolatot a távirányítóval.
.
.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^