2x2,5 méteres 33 Wattos 12 Voltos 150 LED-es futófény DRGB LED szalag szett IR távirányítós, Wifi-s, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos adapterrel

30620,- Ft/szett
Alacsony készlet! Maximum 1 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 33 Watt névleges fogyasztású, Optonica márkájú LED lámpa.
 • 230V/DC12V - tápellátás igényű.
 • Foglalat nélküli: A tápcsatlakozáshoz szabad vezeték, esetleg egyéb csatlakozó áll rendelkezésre.
 • Méret: 10x2,5mm - a legnagyobb átmérő
  2x2500mm - a teljes hossz
 • 25000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: piros-zöld-kék
 • Ez a LED lámpa 75 darab 5050 SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • A vezérlőjével fényerőszabályozni is lehet.
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: op-2x2.5-12v-ir-drgb

2 x 2,5 méter hosszú (2 ágú) 3 LED-enként változni tudó 12 Voltos 150 LED-es futófény RGB LED szalag szett infravörös távirányítós és wifis, beépített mikrofonos vezérlővel, 12 Voltos tápegységgel kompletten.
A szett tartalma:

 • 2 tekercs Optonica DRGB 30LED/m (10px) beltéri LED szalag 12V 2,5 méter
 • DC csatlakozós Digitális RGB LED szalag infravörös távirányítós és wifis vezérlő, 38 gombos távirányítóval
 • Pannon LED 36 Wattos 12 Voltos hálózati adapter
.
.

A szett úgy van összeszerelve, hogy csak be kell dugni a konnektorokba, a szalagot fel kell ragasztani a kívánt helyre és a távirányítóval máris használható.
A vezérlőn lévő gombok is biztosítanak egyszerűbb kezelési lehetőséget, de a távirányító segítségével kényelmesebben tudjuk kezelni, és nagyobb variációs lehetőségek állnak a rendelkezésre. Ennél még bővebb és élménygazdagabb megoldást biztosít, ha a vezérlőt hozzáadjuk a Wifi hálózatunkhoz, egy mobiltelefonra telepített alkalmazáson keresztül.
A vezérlő beépített mikrofonnal rendelkezik. Azaz a zene, vagy bármilyen a helyiségben érzékelt hang hatására villog. A hang hatására villogás több módban is állítható, mint ahogyan a hang érzékelés, illetve a fényreakció erőssége is. Tehát mobil alkalmazás esetén nem az alkalmazásban kell (nem is lehet) zenét elindítani, hanem a zene bárhonnan mehet, csak a vezérlőbe épített mikrofon kell, hogy érzékelje. A mobil alkalmazásban onnan láthatjuk, hogy az adott effekt zenére reagál, hogy az ikon sarkában hangjegy látható, valamint megnyitásra egy hangjegy csúszka jelenik meg, mellyel az érzékenységet tudjuk állítani.
Ez az 2x2.5 méteres 2x75 LED-et tartalmazó 12 Voltos beltéri futófény digitális RGB LED szalag 3 LED-enként 1 darab WS2811-es típusú vezérlő chippel van szerelve. 3 LED-enként vágható a jelölt helyeken. A 10 pixel/m azt jelenti, hogy egy méter hosszan 10 darab 3-as LED csoport van, mivel 30 LED van egy méteren és minden 3 LED-es egy WS2811-es chip vezérel, azaz az egy méteren lévő 10 vezérlő chipnek külön-külön utasítást adva, 10 különbözőképpen tud világítani 3-as csoportokban.

.

A mobil alkalmazás használata

Ez a leírás azoknak szól az alább látható 14 darab mobil képernyő képpel együtt, akik az alatt látható gyári angol nyelvű használati utasítás helyett inkább másolnák a webáruház módszerét. Így csináljuk mi! Íme:

 • Mobilunk QR-kód olvasójával olvassuk be a vezérlőn lévő kódot, vagy akár az alkalmazásboltban közvetlen meg is kereshetjük a FairyNest appot. Telepítsük!
 • Regisztrálni kell, majd a wifi hozzáférésünket is meg kell adni, illetve a szokásos felhasználási feltételeket is el kell fogadnunk.
 • A megjelenő All Device oldalon a + jelre kattintva, adhatjuk hozzá az alkalmazáshoz a vezérlőt.
 • Manual módot választottunk. Utána arra kér, hogy a vezérlő ki-be kapcsoló gombját nyomva tartva hozzuk a vezérlőt párosításra kész állapotba. Magyarul, el kell érnünk, hogy a vezérlő wifi kapcsolata elérhetővé váljon a mobilunkon. Ez egy kicsit trükkös, mert úgy sikerült, hogy miután nyomva tartjuk, elkezd a LED szalag fehéren gyorsan villogni és utána átvált lassú hunyorgássá – de NEM engedjük el a gombot, továbbra is nyomva tartjuk – majd három lassabb határozott villanás után újra hunyorgásra vált. Na most engedjük el a gombot, és megnyomhatjuk a mobilunkon a continue gombot. Ezután kéri, hogy az SP5-tel kezdődő wifi kapcsolatra csatlakozzunk és adjuk meg jelszónak az 12345678-at. Mikor csatlakoztunk így a LED vezérlőre, menjünk vissza az alkalmazás ablakba és megnyomhatjuk a continue gombot.
 • És ha sikerült akkor a Configure Successfully képernyő jelenik meg, melynél a DONE-ra kattintás után az All Device oldalra jutunk vissza. Ott szerepel a DRGB vezérlőnk SP511E néven.
 • Ha nem sikerült próbálkozz újra! Első alkalommal nekem is vagy hatodjára sikerült csak, mire ráéreztem a ritmusra. :) Tudd, hogy wifi-vel is kipróbált vezérlőt kapsz, mert gyárilag az RGB színek nem színhelyesen jelennek meg, és csak az appon keresztül lehet újrakalibrálni a vezérlőt. Ezt megtettük, hogy ne kelljen neked ezzel foglalkozni. Ha nem tettük volna meg, akkor a távirányítódon is összekeveredve jönnének a színek – tehát a wifi kapcsolódás garantáltan működik.
 • HASZNÁLAT:
 • Ha a terméknév sávjára kattintunk megjelenik a kezelőfelület. A gyűrűn 180-féle villogó, futófény, stb. dinamikus világítási mód közül választhatunk. Illetve van 2x8 kedveltebb villogási effekt ikon. Ezek közül amelyiken kis hangjegy látható, az hangra villog. A Static fülre kattintva a fixen világító színt tudod kikeverni.
 • A színgyűrűn a színt állítod, alatta a sávokban a szín telítettségét (szaturációt) és a fényerőt. Alatta a 8 ikon, előre kevert fix szín, hogy a hangulatodnak megfelelően gyorsan tudj választani. A Dynamic fülre kattintva visszatérsz az előző oldalra.
 • Ha a dinamikus oldalon hangérzékeny villogási effektet választottál, azt onnan tudod (azon kívül, ha beszélsz a vezérlőhöz, akkor villog), hogy a gyűrű alatt a fényerő és sebesség csúszka eltűnik és egy hangjegyes csúszka jelenik meg a hangérzékenység állítására.
 • Ha a jobbra felül a fogaskerékre kattintasz, akkor a Setting oldalra jutsz. Ez az utolsó 3 képernyőkép. Amikor elvégeztük a színkalibrálást, hogy a piros gombra pirosan, a zöldre zöldet és a kékre kéket világítson a LED szalag. Ha ez rendben van akkor az összes többi színgomb is helyesen fog világítani. (Az, hogy a citromsárga gombra libazöldet látsz, az nem számít, ez szinte mindig így van, mert az RGB chipben az zöld mindig erősebb mint a piros – de ez egy más téma. Használd citromsárgához a színgyűrűt a mobil appban!)
.
.

Felhasználói kézikönyv

A mobil alkalmazás angol nyelvű, mint ahogyan az smart rendszerek applikációi is. Illetve, az Amazon Alexa és a Google Assistant okos hangszóróknak is csak angol nyelven tudunk szóbeli utasításokat adni. Emiatt igényel minimális angol nyelvű ismeretet az alkalmazások kezelése.

.
.

Ez a 2x2.5 méteres 2x75 LED-et tartalmazó 12 Voltos beltéri futófény digitális RGB LED szalag 3 LED-enként 1 darab WS2811-es típusú vezérlő chippel van szerelve. Csak az ilyen chipekkel kommunikálni képes DRGB vezérlőkkel lehet működtetni. 3 LED-enként vágható a jelölt helyeken. A 10 pixel azt jelenti, hogy egy méter hosszan 10 darab 3-as LED csoport van, mivel 30 LED van egy méteren és minden 3 LED-et egy WS2811-es chip vezérel, azaz az egy méteren lévő 10 vezérlő chipnek külön-külön utasítást adva, 10 különbözőképpen tud világítani 3-as csoportokban.
Ez a méterenkénti pixelszám, azért fontos, mert a vezérlőgyártók megadják, hogy egy vezérlő maximum, hány pixellel való kommunikációra képes.


A fent ismertetett 2x2,5 méteres 33 Wattos 12 Voltos 150 LED-es futófény DRGB LED szalag szett IR távirányítós, Wifi-s, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos adapterrel termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

TV hátuljára ragasztható 3-féle RGB LED világítás és egy DRGB zeneérzékelős LED szalag világítás

TV hátuljára ragasztható 3-féle RGB LED szalag világítás és egy DRGB zeneérzékelős LED szalag világítás bemutatása. Először a 3 RGB LED szalag világítás bemutatásával kezdem.
A lényegi rész 21:19-nél kezdődik.

.

Kínai gyártmány.


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^