5 méteres 39 Wattos 12 Voltos 150 LED-es futófény DRGB LED szalag szett IR távirányítós, Wifi-s, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos adapterrel

29230,- Ft/szett
Alacsony készlet! Maximum 1 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 39 Watt névleges fogyasztású, Optonica márkájú LED lámpa.
 • 230V/DC12V - tápellátás igényű.
 • Foglalat nélküli: A tápcsatlakozáshoz szabad vezeték, esetleg egyéb csatlakozó áll rendelkezésre.
 • Méret: 10x2,5mm - a legnagyobb átmérő
  5000mm - a teljes hossz
 • 25000 óra - a várható elméleti élettartama
 • Színhőmérséklete: piros-zöld-kék
 • Ez a LED lámpa 150 darab 5050 SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • A vezérlőjével fényerőszabályozni is lehet.
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: op-5-12v-ir-drgb

5 méter hosszú 3 LED-enként változni tudó 12 Voltos 150 LED-es futófény RGB LED szalag szett infravörös távirányítós és wifis, beépített mikrofonos vezérlővel, 12 Voltos tápegységgel kompletten.
A szett tartalma:

 • Optonica DRGB 30LED/m (10px) beltéri LED szalag 12V 5 méter
 • DC csatlakozós Digitális RGB LED szalag infravörös távirányítós és wifis vezérlő, 38 gombos távirányítóval
 • V-TAC 42 Wattos 12 Voltos hálózati adapter
.
.

A szett úgy van összeszerelve, hogy csak be kell dugni a konnektorokba, a szalagot fel kell ragasztani a kívánt helyre és a távirányítóval máris használható.
A vezérlőn lévő gombok is biztosítanak egyszerűbb kezelési lehetőséget, de a távirányító segítségével kényelmesebben tudjuk kezelni, és nagyobb variációs lehetőségek állnak a rendelkezésre. Ennél még bővebb és élménygazdagabb megoldást biztosít, ha a vezérlőt hozzáadjuk a Wifi hálózatunkhoz, egy mobiltelefonra telepített alkalmazáson keresztül.
A vezérlő beépített mikrofonnal rendelkezik. Azaz a zene, vagy bármilyen a helyiségben érzékelt hang hatására villog. A hang hatására villogás több módban is állítható, mint ahogyan a hang érzékelés, illetve a fényreakció erőssége is. Tehát mobil alkalmazás esetén nem az alkalmazásban kell (nem is lehet) zenét elindítani, hanem a zene bárhonnan mehet, csak a vezérlőbe épített mikrofon kell, hogy érzékelje. A mobil alkalmazásban onnan láthatjuk, hogy az adott effekt zenére reagál, hogy az ikon sarkában hangjegy látható, valamint megnyitásra egy hangjegy csúszka jelenik meg, mellyel az érzékenységet tudjuk állítani.
Ez az 5 méteres 150 LED-et tartalmazó 12 Voltos beltéri futófény digitális RGB LED szalag 3 LED-enként 1 darab WS2811-es típusú vezérlő chippel van szerelve. 3 LED-enként vágható a jelölt helyeken. A 10 pixel/m azt jelenti, hogy egy méter hosszan 10 darab 3-as LED csoport van, mivel 30 LED van egy méteren és minden 3 LED-es egy WS2811-es chip vezérel, azaz az egy méteren lévő 10 vezérlő chipnek külön-külön utasítást adva, 10 különbözőképpen tud világítani 3-as csoportokban.

.

A mobil alkalmazás használata

Ez a leírás azoknak szól az alább látható 14 darab mobil képernyő képpel együtt, akik az alatt látható gyári angol nyelvű használati utasítás helyett inkább másolnák a webáruház módszerét. Így csináljuk mi! Íme:

 • Mobilunk QR-kód olvasójával olvassuk be a vezérlőn lévő kódot, vagy akár az alkalmazásboltban közvetlen meg is kereshetjük a FairyNest appot. Telepítsük!
 • Regisztrálni kell, majd a wifi hozzáférésünket is meg kell adni, illetve a szokásos felhasználási feltételeket is el kell fogadnunk.
 • A megjelenő All Device oldalon a + jelre kattintva, adhatjuk hozzá az alkalmazáshoz a vezérlőt.
 • Manual módot választottunk. Utána arra kér, hogy a vezérlő ki-be kapcsoló gombját nyomva tartva hozzuk a vezérlőt párosításra kész állapotba. Magyarul, el kell érnünk, hogy a vezérlő wifi kapcsolata elérhetővé váljon a mobilunkon. Ez egy kicsit trükkös, mert úgy sikerült, hogy miután nyomva tartjuk, elkezd a LED szalag fehéren gyorsan villogni és utána átvált lassú hunyorgássá – de NEM engedjük el a gombot, továbbra is nyomva tartjuk – majd három lassabb határozott villanás után újra hunyorgásra vált. Na most engedjük el a gombot, és megnyomhatjuk a mobilunkon a continue gombot. Ezután kéri, hogy az SP5-tel kezdődő wifi kapcsolatra csatlakozzunk és adjuk meg jelszónak az 12345678-at. Mikor csatlakoztunk így a LED vezérlőre, menjünk vissza az alkalmazás ablakba és megnyomhatjuk a continue gombot.
 • És ha sikerült akkor a Configure Successfully képernyő jelenik meg, melynél a DONE-ra kattintás után az All Device oldalra jutunk vissza. Ott szerepel a DRGB vezérlőnk SP511E néven.
 • Ha nem sikerült próbálkozz újra! Első alkalommal nekem is vagy hatodjára sikerült csak, mire ráéreztem a ritmusra. :) Tudd, hogy wifi-vel is kipróbált vezérlőt kapsz, mert gyárilag az RGB színek nem színhelyesen jelennek meg, és csak az appon keresztül lehet újrakalibrálni a vezérlőt. Ezt megtettük, hogy ne kelljen neked ezzel foglalkozni. Ha nem tettük volna meg, akkor a távirányítódon is összekeveredve jönnének a színek – tehát a wifi kapcsolódás garantáltan működik.
 • HASZNÁLAT:
 • Ha a terméknév sávjára kattintunk megjelenik a kezelőfelület. A gyűrűn 180-féle villogó, futófény, stb. dinamikus világítási mód közül választhatunk. Illetve van 2x8 kedveltebb villogási effekt ikon. Ezek közül amelyiken kis hangjegy látható, az hangra villog. A Static fülre kattintva a fixen világító színt tudod kikeverni.
 • A színgyűrűn a színt állítod, alatta a sávokban a szín telítettségét (szaturációt) és a fényerőt. Alatta a 8 ikon, előre kevert fix szín, hogy a hangulatodnak megfelelően gyorsan tudj választani. A Dynamic fülre kattintva visszatérsz az előző oldalra.
 • Ha a dinamikus oldalon hangérzékeny villogási effektet választottál, azt onnan tudod (azon kívül, ha beszélsz a vezérlőhöz, akkor villog), hogy a gyűrű alatt a fényerő és sebesség csúszka eltűnik és egy hangjegyes csúszka jelenik meg a hangérzékenység állítására.
 • Ha a jobbra felül a fogaskerékre kattintasz, akkor a Setting oldalra jutsz. Ez az utolsó 3 képernyőkép. Amikor elvégeztük a színkalibrálást, hogy a piros gombra pirosan, a zöldre zöldet és a kékre kéket világítson a LED szalag. Ha ez rendben van akkor az összes többi színgomb is helyesen fog világítani. (Az, hogy a citromsárga gombra libazöldet látsz, az nem számít, ez szinte mindig így van, mert az RGB chipben az zöld mindig erősebb mint a piros – de ez egy más téma. Használd citromsárgához a színgyűrűt a mobil appban!)
.
.

Felhasználói kézikönyv

A mobil alkalmazás angol nyelvű, mint ahogyan az smart rendszerek applikációi is. Illetve, az Amazon Alexa és a Google Assistant okos hangszóróknak is csak angol nyelven tudunk szóbeli utasításokat adni. Emiatt igényel minimális angol nyelvű ismeretet az alkalmazások kezelése.

.
.

Ez az 5 méteres 150 LED-et tartalmazó 12 Voltos beltéri futófény digitális RGB LED szalag 3 LED-enként 1 darab WS2811-es típusú vezérlő chippel van szerelve. Csak az ilyen chipekkel kommunikálni képes DRGB vezérlőkkel lehet működtetni. 3 LED-enként vágható a jelölt helyeken. A 10 pixel azt jelenti, hogy egy méter hosszan 10 darab 3-as LED csoport van, mivel 30 LED van egy méteren és minden 3 LED-et egy WS2811-es chip vezérel, azaz az egy méteren lévő 10 vezérlő chipnek külön-külön utasítást adva, 10 különbözőképpen tud világítani 3-as csoportokban.
Ez a méterenkénti pixelszám, azért fontos, mert a vezérlőgyártók megadják, hogy egy vezérlő maximum, hány pixellel való kommunikációra képes.


A fent ismertetett 5 méteres 39 Wattos 12 Voltos 150 LED-es futófény DRGB LED szalag szett IR távirányítós, Wifi-s, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos adapterrel termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

5 MÉTERES (150 LED) FUTÓFÉNY DRGB LED SZALAG SZETT (IR távirányító, WIFI, hang érzékelő) bemutatása

A videóban pont ugyanez a szett szerepel

.

Kínai gyártmány.


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^