7,5 méteres 45W 225 LED-es futófény DRGB LED szalag szett RF távirányítós Bluetooth-os, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos adapterrel

32250,- Ft/szett
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

 • 45 Watt névleges fogyasztású, Optonica márkájú LED lámpa.
 • 230V/DC12V - tápellátás igényű.
 • Foglalat nélküli: A tápcsatlakozáshoz szabad vezeték, esetleg egyéb csatlakozó áll rendelkezésre.
 • Méret: 10x2,5mm - a legnagyobb átmérő
  7500mm - a teljes hossz
 • Színhőmérséklete: piros-zöld-kék
 • Ez a LED lámpa 225 darab 5050 SMD típusú fénykibocsájtó diódát tartalmaz.
 • nem vibrál
 • A vezérlőjével fényerőszabályozni is lehet.
 • Garancia: 2 év
 • A látható fénytartomány kibocsátására tervezett LED-eknek nincs infravörös és UV sugárzásuk.
 • Webáruházi azonosító: op-7.5-12v-drgb-28rfb-lad

7,5 méter hosszú 3 LED-enként változni tudó 12 Voltos 225 LED-es futófény RGB LED szalag szett RF távirányítós Bluetooth-os, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos tápegységgel kompletten.
A szett tartalma:

 • Optonica DRGB 30LED/m (10px) beltéri LED szalag 12V 7,5 méter
 • DC csatlakozós rádiófrekvenciás 28 gombos távirányítós, Bluetoth-os, zene érzékelős digitális RGB LED szalag vezérlő
 • V-TAC 60 Wattos 12 Voltos hálózati adapter
.
.

A szett úgy van összeszerelve, hogy a szalagot össze kell dugni a vezérlővel, a vezérlőt a tápegységgel, a tápegységet, csak be kell dugni a konnektorokba, a szalagot fel kell ragasztani a kívánt helyre és a távirányítóval máris használható.
Ez egy egyszerű kivitelezési mód mely azzal jár, hogy a LED szalag nem tud az elméleti maximális fényárammal világítani, mivel csak az egyik végéről van megtáplálva. Amennyiben komolyabb kivitelezésre van igénye, a rendszert terveztesse és kiviteleztesse szakemberrel.
A teljesítménykorlát leginkább akkor látszik ha fix fehér fényre állítjuk a világítást. Ekkor a betáplálás közelében erősebben világít és attól távolodva gyengébben. Emiatt ezt a LED szalagot úgy célszerű telepíteni, hogy legalább 5 méterenként mindkét végről megtápláljuk. Ahogyan ezt a követelményt minél inkább túllépjük, annál inkább tapasztaljuk a bekötési ponttól távolabbi LED-ek fényáram csökkenését.
Mivel azonban a futófény világítást színes fény futtatására használjuk, így ez a probléma nem igazán szembeötlő.
Amennyiben nagyobb egyenletesebb fényerejű komolyabb kivitelezésre van igénye, a rendszert terveztesse és kiviteleztesse szakemberrel.

Digitális RGB LED szalag vezérlő (RF 28 gombos távirányítós)

Ez egy LEDmaster Digitális RGB LED szalag vezérlő - RF 28 gombos távirányítós + Bluetooth + zeneérzékelős (5-24Volt) + gombelemmel + 2xJST-SM-apa csatlakozós. Sokféle (a HappyLighting smart alkalmazásban beállítható) vezérlő chippel szerelt digitális LED szalag működtetésére szolgáló rádiófrekvenciás távirányítós, bluetooth-on keresztül okos eszközre telepített alkalmazásról is elérhető DC-aljzattal rendelkező 5-12-24 Voltos Digitális LED szalagok működtetésére alkalmas vezérlő. Tápellátást vagy a DC-aljzaton keresztül is biztosíthatjuk, de a szalagra kötött tápellátást a JST-SM csatlakozón keresztül visszafelé is megkapja. 2 darab JST-SM 3-tüskés apa csatlakozóval rendelkezik, így egyszerre futó két ág JST-SM 3-tűs anya csatlakozós digitális szalag köthető rá. Az alkalmazásban kalibrálható az RGB kiosztás, valamint maximum 1024 pixel állítható be.

.

28 gombos távirányító gombjainak kiosztása:

 • + és - : fényerő növelő és csökkentő gombok
 • OFF és ON : Ki és Bekapcsoló gombok
 • 8 színes gomb: 8 fix alapszín
 • SPEED+ és SPEED- : Fényjáték üzemmódban a fényváltás sebességét tudjuk állítani
 • MODE+ és MODE- : különböző villogási, futófény váltási fényjátékok közül választhatunk
 • DIY1 és DIY2 : két kedvenc fényjátékunkat itt érhetjük el (ha rájöttünk hogyan tárolhatjuk el ide).
 • PLAY/PAUSE : Az éppen futó fényjátékot megállíthatjuk és elindíthatjuk.
 • AUTO: Sorban bemutatja egymás után az összes fényjátékot (DEMO-mód)
 • 2H, 4H, 6H, 8H : időzített kikapcsolás gombok, hogy a megnyomásuk után, hány óra múlva kapcsoljon ki, hacsak nem nyúlunk hozzá az eszközhöz addig.
 • 4 darab zenei gomb: hangérzékelésre 4 különböző módon villog.

A vezérlőn is található 3 gomb:

 • M : 22-féle fényjáték közül válogathatunk
 • IO : Ki- és Bekapcsoló gomb
 • HANGJEGY: 8-féle hangra (zenére) villogási mód közül választhatunk.
.

A HappyLighting alkalmazás a gyártó szerint a papírján, vagy a készülék házán lévő QR-kód beolvasásával érhető el. Ez azonban egy külső apk alkalmazás melynek telepítése előtt, különböző elriasztó értesítéseket ad ki az okos eszközünk. Ezen aggodalmak elkerülése érdekében célszerűbb az alkalmazásboltban rákeresni a HappyLighting alkalmazásra és onnan telepíteni. Ugyanazt érjük el. Az alkalmazás használatához nézd meg a lenti videót. A legfontosabb, hogy a telepített alkalmazás elindítása előtt kapcsold be az okos eszközödön a Bluetooth-t, majd utána indítsd el az appot. Fordítva nem megy. Célszerű, ha a vezérlő is előtte áram alá, kerül, de ez utólagosan is működik. A meglepő, hogy nem kell csatlakozást létrehoznunk az okos eszközünk és a vezérlő között, azt az alkalmazás kezelni, nekünk csak a baloldalon fentről legördülő menüből kell kiválasztanunk, hogy azt a vezérlőt akarjuk használni.

Optonica DRGB 30LED/m (10px) beltéri LED szalag 12 Voltos

.

Ez a 7.5 méteres 225 LED-et tartalmazó 12 Voltos beltéri futófény digitális RGB LED szalag 3 LED-enként 1 darab WS2811-es típusú vezérlő chippel van szerelve. Csak az ilyen chipekkel kommunikálni képes DRGB vezérlőkkel lehet működtetni. 3 LED-enként vágható a jelölt helyeken. A 10 pixel azt jelenti, hogy egy méter hosszan 10 darab 3-as LED csoport van, mivel 30 LED van egy méteren és minden 3 LED-et egy WS2811-es chip vezérel, azaz az egy méteren lévő 10 vezérlő chipnek külön-külön utasítást adva, 10 különbözőképpen tud világítani 3-as csoportokban.
Ez a méterenkénti pixelszám, azért fontos, mert a vezérlőgyártók megadják, hogy egy vezérlő maximum, hány pixellel való kommunikációra képes.

.

Vezérlő okozta teljesítménykorlát

Nagyobb rendszerek esetében érdemes kipróbálni, hogy a tápellátást nem a vezérlő DC- aljzatába dugjuk, hanem közvetlenül a szalagokat tápláljuk meg, és majd a szalagoktól visszafele kapja meg a vezérlő a tápellátást. Ez a megoldás kb. 40 Watt feletti névleges fogyasztású LED szalag mennyiség esetén már észrevehető teljesítmény-többletet eredményezhet. Mindezek mellett a DRGB LED szalagokra is igaz – minél hosszabb szalagszakaszt akarunk használni - , hogy a túlvégi tápbekötésekkel további fényáram növekedést tudunk elérni.


A fent ismertetett 7,5 méteres 45W 225 LED-es futófény DRGB LED szalag szett RF távirányítós Bluetooth-os, zene érzékelős vezérlővel, 12 Voltos adapterrel termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

LEDmaster Dream RF távirányítós Bluetooth-os zeneérzékelős DRGB LED szalag vezérlő + HappyLighting

.

Kínai gyártmány.


.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^