Optonica AC6328 288/576W RGBW jelerősítő 4x6A 12/24V

6300,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 288/576VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 4x6A (egyenáram)
  • Méret: 89x91x25
  • Garancia: 1 év
  • Webáruházi azonosító: op-ac6328
4 színcsatornás jelerősítő, ami a gyakorlatban RGBW LED szalagok jelerősítésére alkalmas. Színcsatornánként 6Amper áramerősség biztosítására képes. Tehát az együttesen 24Amper által 12Voltos RGBW LED szalag esetében 288Watt átmenő teljesítmény, 24Voltos RGBW LED szalag esetében 576Watt átmenő teljesítmény biztosítására képes.
.
Akkor szükséges a használata, amikor egy RGBW vezérlővel több RGBW LED szalagot akarunk működtetni mint amennyivel a vezérlő terhelhető. Így a vezérlőről, vagy a vezérlő által működtetett LED szalag végéről a jelerősítő nem fogyasztást csak az adott színcsatorna jelét, azaz a megvilágítás erősségét veszi le és egy külön tápellátáson keresztül biztosítja a jelerősítőre rákötött további RGBW LED szalagok működtetését a vezérlővel szabályozott módon, az újabb tápegységgel biztosított teljesítménnyel.
Az alábbiakban egy elvi bekötési rajz látható:
.

FIGYELEM!
Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termékhez LED profil, tápegység, RGBW vezérlő, RGBW LED szalag, plusz vezeték szükséges. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamossági szakemberrel végeztesse!

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^