Optonica AC6312 RGB LED szalag vezérlő zene érzékekővel + IR távirányítóval, DC12/24Volt, 3x4Amper

12190,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 2 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • 144/288VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 3x4A (egyenáram)
  • Méret:
  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 3800156663121
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6312
  • Webáruházi azonosító: op-rgb-ir-music-144w
Dekorációs célra szolgáló RGB (színváltoztatható) LED-szalagok, LED-panelek vezérlésére, távirányítására, szolgáló vezérlő. azzal az eltéréssel, hogy beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a távirányítón beállítható, a hangérzékelés ütemére működő fényeffekt is!
A termék előnye, hogy a készülékház oldalán egy hangérzékenység szabályozó áll rendelkezésre.
Ugyanakkor hátránya, hogy a hangérzékelő be van építve a készülékházba a furatolt rész mögé és sajnos az infravörös jel vevő dióda is ott található. Ennek következtében a vezérlőt nem rejthetjük el. Látszódó helyen kell hagyni, hogy a távirányítóval á tudjunk célozni. A távirányító jelének be kell jutni a vezérlő furatain.
Csatlakozás: sorkapocs
.
.
A fenti képen lévő táblázat szerint sorrendben az alábbi funkciók érhetőek el a távirányítóval:
Fényerő szabályozás, növelés és csökkentés fix világítás során. Amennyiben Flash vagy Strobe módban villog a világításunk, akkor nem a fényerőt, hanem a villogás sebességét tudjuk állítani ezzel a két gombbal.
On, Off: be- és kikapcsolás.
16 darab színes gomb: 16-féle fixen világító szín közül választhatunk.
Flashkey: 7 szín villogva váltakozik.
Strobe Key: 7 szín fokozatosan váltakozik.
Sound-Control Mode 1: A gomb megnyomásakor még nem történik semmi, ezután, meg kell nyomni egy színes gombot. Ezt követően olyan színnel fog a megszólaló zene, vagy beszéd ritmusára villogni a világítás. Csend esetén nem világít.
Sound-Control Mode 2: A gomb megnyomására a zene, vagy beszéd ritmusára fog villogni a világítás és folyamatosan váltakozni fognak a színek. Csend esetén a színváltás abbamarad, majd ismételt hang érzékelésre tovább váltakozik.
.
Maximum 3x4 Amperrel terhelhető vezérlő!
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 12 Volt esetén 144 Watt átmenő teljesítményig, 24 Volt esetén 288 Wattig használható. E feletti teljesítményigény esetén jelerősítő közbeiktatása szükséges.
Pl.: a gyakoribb 12 Voltos 7,2 W/m-es RGB LED szalagból 20 métert, a 14,4 W/m-esből 10 métert tudunk működtetni jelerősítő nélkül.FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termékhez LED szalag, tápegység, igény esetén LED profil, plusz vezeték szükséges. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamossági szakemberrel végeztesse! Ha nem ért a tervezéshez és méretezéshez, még vásárlás előtt kérje villamossági szakember segítségét, vagy legalább kérje ki a webáruház véleményét az összeválogatott termékekről. Egyszerűbb megoldás lehet, ha a webáruházban, a már összeválogatott szettek közül választ.

A fent ismertetett Optonica AC6312 RGB LED szalag vezérlő zene érzékekővel + IR távirányítóval, DC12/24Volt, 3x4Amper termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

OPTONICA AC6312 MUSIC hangérzékelős RGB LED SZALAG VEZÉRLŐ infravörös távirányítóval

Az alábbi videón ennek a vezérlőnek a kipróbálását láthatjuk, összesen 20 méter RGB LED szalaggal.

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^