Mi-Light FUT037+095 RF RGB vezérlő (10A 12/24V) 4 zónás rádiófrekvenciás távirányítóval (2xAAA elemmel)

7590,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 11 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 120/240VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 10A (egyenáram)
  • Méret: 22x45x85mm
  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi azonosító: pa-9117+9116
3 színcsatornás azaz RGB vezérlő egy darab hozzá való 4-zónás távirányítóval. A vezérlőhöz további távirányítók vásárolhatók meg külön. A távirányítóból 3 zóna szabadon marad.
12Voltos LED szalag használatot feltételezve színenként 72Wattnyi LED köthető rá. Tehát RGB LED szalagból, amennyiben méterenkénti 30 LED-es, úgy akár 30 métert is tud jelerősítő nélkül működtetni, míg a méterenkénti 60 LED-esből 15 métert.
.
Az alábbi ábrán látható, hogy a hozzávaló távirányító képességei közül ez a vezérlő nem tudja használni az éjszakai fehér fényre állítást a kikapcsológomb nyomással. Ugyanakkor a fényerőszabályzó csúszka minimálisra tolásával ugyanazt elérhetjük. A távirányítók kezeléséről részletes információt itt (4-zónás) olvashat.
.
FONTOS! Ez a vezérlő 2.4G-s 1 zónás távirányítóval nem működik, csak az 4 zónással. A vezérlő áramszünet esetén megjegyzi az utolsó beállított színt, világítási effektet.
A vezérlőt és a hozzávaló távirányítót első használat előtt, vagy az újabb további darab távirányító beszerzését követően párosítani szükséges. Tehát, amennyiben a távirányítóra nem reagál a vezérlő, de a távirányító működik, azaz a távirányítón lévő LED gombnyomásra villan, akkor az alábbi a teendőnk. A készre szerelt rendszer után a vezérlőre adott tápellátást követő 3 másodpercen belül be kell nyomni a távirányító 4 darab I-O gomb párosából azt I-gombot, - amely zónában akarjuk kezelni ezt a vezérlőt - és nyomva tartani, amíg a vezérlő a LED szalagot 3 egymás utáni fehér felvillanással visszajelzi a párosítás sikerességét. (a vezérlő minden áram alá helyezést követően 3 másodpercig figyeli, hogy akarjuk-e új távirányítóval párosítani)
Egy vezérlőhöz egy újabb távirányítót is rendelhetünk, valamint ezzel a távirányítóval más vezérlőt is kezelhetünk akár egyszerre, akár külön egy másik zónába sorolva, olyat amelyik alkalmas 2.4G rendszeren belül a 4-zónás távirányító jelének a fogadására. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a távirányítót. Ekkor szintén áram alá helyezéskor 3 másodpercen belül nyomjuk be és tartsuk lenyomva ugyanazt az I-gombot. Ekkor sikeres érzékelés jelenként 9-szer fehér fénnyel felvillan a LED szalag. Ezzel jelzi, hogy törölte a kapcsolatot a távirányítóval. FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^