Miboxer FUT027+098 2.4G-s 1 zónás RF távirányítós RGBW vezérlő (10 Amper 12/24 Volt) (2xAAA elemmel)

7220,- Ft/darab
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 120/240VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 10A (egyenáram)
  • Méret: 22x45x85mm
  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 6970602180681
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: fut027
  • Webáruházi azonosító: pa-9123
Színcsatornánként 6Amperrel terhelhető, de összesen csak 10Amperrel. Azaz 12Voltos RGBW LED szalagból agy csak 120Watt, míg 24Voltos RGBW LED szalagból 240Watt összes fogyasztást köthetünk rá erre az RGBW vezérlőre. A fenti ár 1 darab 1 zónás RGBW vezérlőt és egy darab 2.4G-s rádiófrekvenciás távirányítót tartalmaz. Külön megvásárolható több (2,4G rendszerű 1-zónás) távirányítóval is kezelhető.
.
.
A vezérlő áramszünet esetén megjegyzi az utolsó beállított színt, világítási effektet.
A fenti árban a távirányító és a vezérlő is benne van, de telepítést követően párosítás szükséges. Tehát, amennyiben a távirányítóra nem reagál a vezérlő, de a távirányító működik, azaz a távirányítón lévő LED gombnyomásra villan, akkor az alábbi a teendőnk. A készre szerelt rendszer után a vezérlőre adott tápellátást követő 3 másodpercen belül be kell nyomni a távirányító középső gombját (fényerő növelés) és nyomva tartani, amíg a vezérlő a LED szalagon 3 egymás utáni fehér felvillanással visszajelzi a párosítás sikerességét. (a vezérlő minden áram alá helyezést követően 3 másodpercig figyeli, hogy akarjuk-e új távirányítóval párosítani)
Egy vezérlőhöz egy újabb távirányítót is rendelhetünk, valamint ezzel a távirányítóval más vezérlőt is kezelhetünk egyszerre. Olyat amelyik alkalmas 2.4G rendszeren belül az 1-zónás távirányító jelének a fogadására. A kapcsolatot meg is lehet szüntetni, ha már máshol akarjuk használni a távirányítót. Ekkor szintén áram alá helyezéskor 3 másodpercen belül nyomjuk be és tartsuk lenyomva ugyanazt a középső gombot. Ekkor sikeres érzékelés jelenként 9-szer fehér fénnyel felvillan a LED szalag. Ezzel jelzi, hogy törölte a kapcsolatot a távirányítóval. Csakhogy szabványosan csak a kézben lévő 2.4G-s távirányító kapcsolatát kellene, hogy törölje, de nem. Ez a vezérlő úgy működik, hogy minden távirányító kapcsolatot töröl, tehát a továbbra is használatban maradó távirányítót újra párosítani kell a vezérlőhöz. Az ilyen 1-zónás távirányítók kezeléséről és a távirányító lehetőségeiről részletes információt itt (1-zónás) olvashat.
.
FONTOS! Ez a vezérlő 2.4G-s 4 zónás távirányítóval nem működik, csak az 1 zónással.A fenti kép egyértelműen bemutatja, hogy melyik gomb milyen funkciót biztosít. Érdemes kiemelni, a bekapcsoló és a kikapcsoló gomb külön funkcióját. Egy RGB LED és annak vezérlője, a fehér fényt úgy állítja elő, hogy a 3 alapszínt keveri. Ez a távirányító viszont külön a fehér LED-eket kapcsolja fel a fehér fényű világítás esetén. Tehát, ha valamilyen megfontolásból egy RGB LED fényforrást sikerül kezelnie egy ilyen RGBW távirányítóval akkor az RGB Ledjével nem fog tudni fehér fénnyel világítani. Tehát ennek az RGBW távirányítónak az összes funkcióját, csak RGBW diódákkal szerelt fényforrás által tudja csak elérni. Ha a bekapcsoló gombot nyomva tartja akkor vált fehér fényre az RGBW LED. Ha a kikapcsoló gombot tartja benyomva, akkor éjszakai irányfényre vált, ami a legkisebb fényerejű fehér fény lesz.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termék, és a hozzá való LED szalagokon kívül vezetékek, toldó-, rögzítő elemek, LED profil és a megfelelően méretezett tápegység (vagy tápegységek és jelerősítők is) szükségesek a komplett rendszer kialakításához. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamos szakemberrel végeztesse!

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^