Pannon PRO Eloxált Alu döntött átlátszó 2 méteres LED profil végzáróval

5850,- Ft/darab
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: pap-dalpat-vz
Ez egy komplett átlátszó takarós döntött (avagy sarok) LED profil. Azaz a fenti árba egy 2 méteres eloxált alumínium LED profil, egy ugyanakkora szemből bepattintható takaró elem, egy végzárópár (melynek egyik eleme furatolt, azaz a vezeték átfűzhető rajta) tartozik.
Rögzítő fület külön vásárolhat hozzá a webáruházban. Rögzítő fül helyett a LED profil kívánt helyre telepítése ragasztással is lehetséges, vagy a profil átfúrásával facsavar segítségével. Átfúrás esetén a sarokprofil előnye, hogy olyan helyen kell átfúrni, ahova nem ragasztunk LED szalagot, így később ez a felcsavarozott LED profil, a LED szalag kibontása nélkül is leszerelhető és újra felhasználható.
Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.

A LED profil és a takaró elem egy fémfűrésszel rövidebbre vágható. Ha több kisebb darabban kerülne felhasználásra, akkor további végzáró elemek külön is megvásárolhatóak.
.
Ennek a LED-profilnak a sajátossága, hogy a takaró elemet nem a végéről kell befűzni, hanem szemből bepattintható az alumínium profil nútjába. Ez főképp akkor előnyös, ha például faltól-falig vezetjük a LED profilt. A LED profilt a kívánt helyre felragaszthatjuk kétoldalas ragasztó szalaggal is, vagy az alumínium profil oldalának átfúrásával fel is csavarozhatjuk. A profil nincs előre átfúrva, az a kivitelező feladata a helyi viszonyok ismeretében. Átfúrás után felcsavarozzuk, így a csavarhelyek a LED profil belsejében helyezkednek el. A csavarok behajtását követően tudjuk csak a takarófedelet a profilba pattintani.
.
A profil méretei:
.
Maximum 10mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. A LED profilon belül éppen tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert elfér benne, de csak úgy, ha eláll a ragasztási felülettől. Emiatt, a profilon belül célszerűbb a vezetékezést, vagy ha szükséges a toldást forrasztással megoldani.
Ha végzárót használ vegye figyelembe, hogy a végzárót a végeken 8mm hosszan kell betolni a profilba, így a takaró elemet 2x8mm, azaz 16mm-rel rövidebbre kell vágni, mint amekkora az alumínium profil hossza.
.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^