Pannon PRO ráépíthető LED profil rögzítő fülpár

745,- Ft/pár
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: acél
  • Anyaga: acél
  • Webáruházi-azonosító: pap-f
Ez a rögzítő fülpár, csakis a Pannon LED ráépíthető LED profiljához való. A fenti ár alatt egy darab szett értendő, ami 2 darab fület és 2 darab facsavart jelent.
.
Az alábbi képen egy komplett átlátszó takarós LED profil látható, kizárólag szemléltetés végett.
.
Az érintett LED profil a hozzá való rögzítő fülek nélkül is felrögzíthető a kívánt helyre, az alumínium átfúrásával, és az azon keresztül áthajtott facsavarral. Azonban sokkal kényelmesebb és igényesebb kivitelezést tesz lehetővé a rögzítőfülek használata. Ezek mellőzése okozta kellemetlenség különösen akkor szembeötlő, ha a későbbiekben bármilyen okból el akarjuk távolítani a LED profilt a felületről. A rögzítő fülekről egyszerűen lepattintható, de azok nélkül csak rongálva lehetséges, hiszen előbb ki kell tépni a LED szalagot a profilból és csak utána férünk hozzá a csavarfejekhez, tehát mindenképpen jobb megoldás a rögzítő fülek használata.
.
A hozzá való LED profil méretei:
a = 6mm
b = 6,5mm
c = 13mm, azaz maximum 13mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. Ennél a LED profilnál is igaz, hogy a LED profilon belül nem tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert nem fér el benne. Emiatt, a profilon belül a vezetékezés csak forrasztással lehetséges. Ugyanakkor, - igaz nehézségek árán - de ragasztás nélkül 12mm széles LED pálcát be tudunk fűzni (erőltetni), valamint a 10mm-nél szélesebb LED szalagot csak a takaró elem rögzítését biztosító szűkületen (10mm) átnyomva tudjuk a LED szalagot beragasztani.
d = 16mm

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^