Pannon PRO Eloxált Alu süllyesztő átlátszó 1,5 méteres LED profil

1690,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: pap-salpat15
Ez egy végzáró nélküli átlátszó takarós süllyeszthető (beépíthető) LED profil. Azaz a fenti árba egy 1,5 méteres eloxált alumínium LED profil, egy ugyanakkora szemből bepattintható takaró elem tartozik.
Végzáró elemet külön vásárolhat hozzá a webáruházban.
A LED profil beépítéséhez 5mm mély és 16mm széles bemarás szükséges és ebbe ragasztjuk be a LED profilt.
Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.

A LED profil és a takaró elem egy fémfűrésszel rövidebbre vágható. Ha több kisebb darabban kerülne felhasználásra, akkor további végzáró elemek külön is megvásárolhatóak.
.
Ennek a LED-profilnak a sajátossága, hogy a takaró elemet nem a végéről kell befűzni, hanem szemből bepattintható az alumínium profil nútjába. Ez főképp akkor előnyös, ha például faltól-falig vezetjük a LED profilt.
A képeken szereplő végzáró csak szemléltetési célt szolgál, nem képezi a fenti ár részét!
.
.
A profil méretei:
.
Maximum 13mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. A LED profilon belül nem tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert nem fér el benne. Emiatt, a profilon belül a vezetékezést, vagy ha szükséges a toldást csak forrasztással tudjuk megoldani.
Ha végzárót használ vegye figyelembe, hogy a végzárót a végeken 8mm hosszan kell betolni a profilba, így a takaró elemet 2x8mm, azaz 16mm-rel rövidebbre kell vágni, mint amekkora az alumínium profil hossza.
.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^