Pannon 28 gombos RF távirányítós RGB LED vezérlő, DC12/24Volt, 3x6 Amper

3590,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 5 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 216/342VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 3x6A (egyenáram)
  • Méret:
  • Garancia: 1 év
  • Webáruházi azonosító: pl-9122

Dekorációs célra szolgáló RGB (színváltoztatható) LED szalagok vezérlésére, távirányítására, szolgáló vezérlő.
A vezérlő előnye a szokásosnál nagyobb terhelhetősége, azaz, 3x6A, tehát 18 Amper, ami 12 Voltos LED szalag esetében 216 Wattnyi LED szalag működtetését teszi lehetővé.
A távirányító egyedisége még, hogy a 3 színcsatorna külön-külön is fényerőszabályozható, így a 7 dedikált színgombon kívül gyakorlatilag a szivárvány bármelyik árnyalata kikeverhető.
A távirányítóhoz egy fali tartó is jár.
24 Voltos szalag esetében 432 Watt átmenő teljesítményt tud kezelni.
Csatlakozás: sorkapcsos, de a DC bemenethez a sorkapcsok helyett egy DC-aljzat is biztosított, amennyiben DC-Jack-es adapterrel kívánnánk a vezérlőt meghajtani.

.
.
.

FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termékhez LED szalag, tápegység, igény esetén LED profil, plusz vezeték szükséges. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamossági szakemberrel végeztesse! Ha nem ért a tervezéshez és méretezéshez, még vásárlás előtt kérje villamossági szakember segítségét, vagy legalább kérje ki a webáruház véleményét az összeválogatott termékekről. Egyszerűbb megoldás lehet, ha a webáruházban, a már összeválogatott szettek közül választ.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^