QLT LVX RGB DC12..24V-DC350mA Konverter

9950,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 25VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem: IP20
  • 12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: 12-24V, 3x0,35A (egyenáram)
  • Méret: 50x48x11mm
  • Garancia: 1 év
  • Webáruházi azonosító: A40LVXRGB00N
Amennyiben a QLT TrioColor RGB Spotokat, - amelyek áramgenerátoros meghajtást igényelnek, - RGB LED szalagok működtetésére használatos RGB vezérlővel és hagyományos, feszültséggenerátoros tápegységgel kívánunk működtetni, - mert például sokkal többféle, tetszetősebb fali, vagy rádiófrekvenciás távirányítású RGB LED szalag vezérlők vannak, vagy mert RGB Led szalaggal egyszerre kívánunk szabályozni ilyen áramgenerátoros meghajtású RGB spotokat, akkor ezt a konvertert kell közbeiktatnunk.
.
A konverter bemenete közös anódos, maximum 1kHz-es PWM szabályozású DC 24Volt lehet. Ennek a kritériumnak általában megfelelnek az RGB LED szalag vezérlők. A kimenetre minimum 3, maximum 6 darab QLT 3x1Wattos RGB Power LED spot köthető sorosan.
A gyártó katalógusa bővebb tartományokat határoz meg. E szerint a bemenet DC 10-24Volt közötti lehet, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy kevesebb spot darabszám esetén a 24Voltos tápegység helyett 12Voltos is használható. Pontosabban 1 és 6 spot köthető rá sorosan. Azonban 11-15Volt bemeneti tartományban maximum 3 spot használható, míg 22-24Voltos bemeneti feszültség esetén maximum 6 darab ilyen spot köthető rá.
.
Alkalmazási példa egyenáramú 24Voltos tápegység esetén. Természetesen az RGB LED szalag vezérlőnek is 24Volt bemenet fogadására alkalmasnak kell lennie. Így egy QLT LVXRGB konverterre, maximum ráköthetünk 6 spotot. Ha több spotot akarunk használni, akkor újabb QLT LVXRGB konvertert kell párhuzamosan kötni az előző mellé. A tápegység és az RGB LED szalag vezérlő méretezésénél QLT RGB spotonként legalább 4,1Wattos fogyasztással számoljunk.
.
Alkalmazási példa egyenáramú 24Voltos tápegység esetén QLT LVXRGB konverteren keresztüli áramgenerátoros QLT RGB spotok működtetésére. Így egy QLT LVXRGB konverterre, maximum 3 spotot köthetünk. Ha több spotot akarunk használni, akkor újabb QLT LVXRGB konvertert kell párhuzamosan kötni az előző mellé, de célszerűbb lehet inkább 24Voltos tápellátásra váltani.
.
A 12Voltos rendszer kialakításának akkor van csak igazán jelentősége, ha az áramgenerátoros RGB spot rendszer mellett, azzal egyszerre 12Voltos RGB LED szalagokat is akarunk működtetni:
.
Európai uniós gyártmány. (A QLT - Qualitron srl. olasz gyártó.)
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^