RGB 3-as elosztó kábel, 30cm (1+3 db 4PIN aljzat)

1450,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 6 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: mtl-dc3-rgb
4 tüskés csatlakozóval ellátott RGB LED szalag és RGB vezérlő között használható elosztó elem. Amennyiben egy RGB LED szalagot el kívánunk ágaztatni, avagy több helyen is azonos módon kívánunk világítani RGB LED szalaggal, akkor ezzel az elosztóval kényelmesen megtehetjük.
.
Ha háromnál több ágra kívánjuk elágaztatni, akkor az egyik végére egy újabb elosztót kell dugni. Fontos, hogy mindegyik csatlakozó csak aljzat és nem dugó, azaz nincsenek rajtuk kiálló tüskék. Tüskét, azaz RGB LED szalag csatlakozó dugó-t a kellő darabszámban külön kell a kosárba raknia ITT!
.
Két ág felhasználásával és további bekötő elemekkel kényelmesen megoldhatjuk, hogy az RGB LED szalagot mindkét végről megtápláljuk. Így nagyobb és egyenletesebb fényerőhöz jutunk. Ebben az esetben különösen ügyelnünk kell a polaritásra, hiszen a LED szalag túlsó végén a vezetéksorrend fordított. Ha nem figyelünk, könnyen előfordulhat, hogy a LED szalag elejének és a végének az elosztóra csatlakoztatásakor rövidzárat okozunk.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^