RGB LED szalag 10mm széles flexibilis toldó elem

220,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: ll-10szalag-flex-toldo-rgb
10mm széles RGB LED szalag olyan jellegű toldására alkalmas, amikor kihagyással vagy az él irányába való megtöréssel akarjuk folytatni a LED szalag vezetését.
Ugyanakkor ezt a feladatot megoldhatjuk 4 db vezetéknek a szalagvégekre forrasztásával is, de ennek a toldó elemnek a használatával gyorsabb a kivitelezés.
.
Ezt az emelet olyan helyen használja, ahol biztosított az elmozdulástól való mentesség. Stabilabb kapcsolatot eredményez, ha a rögzítőtüskés változatot használja, vagy a toldó elem helyett a szükséges vezetéket forrasztással rögzíti a szalagvégekre.10 mm széles RGB (3 színű) szalagok toldására alkalmas. Amennyiben kültéri led-szalagot akar toldani, akkor a szilikonkaucsuk részt a szalagvégről el kell, hogy távolítsa előbb, valamint a kültérre szánt szalagtoldás vízzárósságáról külön gondoskodnia kell, például zsugorcsővel.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^