Mini RGB LED vezérlő - nyomógombos - (12V/24V) 144/288W (fekete)

1750,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 11 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 144/288VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 3x4A (egyenáram)
  • Méret:
  • Garancia: 1 év
  • Webáruházi azonosító: rgb-p-144-b
Egyszerű, kábelre szerelt 3 gombos vezérlő. Egyik végén DC aljzattal egy adaptertől jövő, az RGB LED szalag típusától függően 12, vagy 24Volt fogadására alkalmas. csatlakozás van, a másik végén pedig egy 4 tüskés aljzat formájában a kimenet. Tehát a működtetéséhez egyrészt egy DC-jack csatlakozóval rendelkező adapter szükséges, másrészt a LED szalag bekötő vezetékén, 4-PIN-es csatlakozó dugó kell, hogy rendelkezésre álljon.
A vezérlő méretei: 40 mm x 13 mm x 4 mm
Kábelhossz: 10 cm bemenet
Ez egy költséghatékony megoldás. Amennyiben Ön kényelmesen, és gyakran többféle világítási módot kíván használni, célszerűbb valamilyen távirányítós vezérlést választani inkább.
.
A 3 nyomógomb használata:
COLOR: A gomb segítségével 20 különféle színű fix fénnyel tudunk világítani.
SPEED/BRIGHT: E középső gomb segítségével be tudjuk kapcsolni a világítást. Hosszabb nyomással pedig ki tudjuk kapcsolni. Amennyiben fix fénnyel világítunk, rövid megnyomásokkal a fényerőt tudjuk állítani 5 fokozatban. Ha valamilyen világítási effekttel világítunk, akkor 4 fokozatban a színátmenet, vagy villogás sebességét tudjuk állítani.
MODE: A gomb rövid megnyomásaival számos különféle világítási, villogási mód közül választhatunk.
Áramszünet esetén megjegyzi az utolsó világítási módot.Az alábbi Led szalag csak világítási példákat szemléltet, nem képezi a fenti árban foglaltakat.
.
FIGYELEM! Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termékhez LED szalag, tápegység, igény esetén LED profil, plusz vezeték szükséges. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamossági szakemberrel végeztesse! Ha nem ért a tervezéshez és méretezéshez, még vásárlás előtt kérje villamossági szakember segítségét, vagy legalább kérje ki a webáruház véleményét az összeválogatott termékekről. Egyszerűbb megoldás lehet, ha a webáruházban, a már összeválogatott szettek közül választ.Az RGB vezérlő elvi bekötési rajza:
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^