6-eres RGBCCT vezeték 1méter (6x0,2mm2)

660,- Ft/méter
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 80 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: rgbcct-6vez-1
A fenti ár egy 1 méteres darabra vonatkozik. Ahány métert rendel, azt egy darab tekercsben kapja.

Ez az RGBCCT vezeték azt a célt szolgálja, hogy amikor az RGBCCT LED vezérlőt az RGBCCT LED szalagtól távolabbi helyre kívánjuk telepíteni, akkor egy ilyen toldó vezetékkel a távolságot át tudjuk hidalni.
A termék nem más mint egy olyan 6 eres (6x0,2mm2) egyszeres műanyag szigetelésű vezeték, amilyeneket a gyártók is használnak a LED szalagon lévő bekötő vezeték darabként. Azaz az egész 5 méteres RGBCCT LED szalag tekercsnek a bekötő vezetéke ilyen típusú 10-20cm hosszú vezeték. Ez azt is jelenti, hogy a gyártók az ilyen 6-eres vezetéket csak a LED szalag rövidebb bekötéséhez használják. Vegye figyelembe, hogy ez a vezeték mindössze 6x0,2mm2 keresztmetszetű, így nagyobb távolságok esetén csak kisebb teljesítményt vezessen rajta. Mindenképpen szakemberrel terveztesse a világítását, hiszen könnyen lehet, hogy adott esetben akár 6x0,75mm2-es vagy még nagyobb keresztmetszetű vezeték is szükséges lehet.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^