RGBW led szalag vezérlő, 40 gombos infravörös távirányítóval (4x2A 12/24V)

4570,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • 96/192VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12-24V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12-24V, 4x2A (egyenáram)
  • Méret:
  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi azonosító: vt-3326
Infravörös távirányítós RGBW LED szalag vezérlő.

Csatlakozás: A táp bemenet DC Jane aljzat, a kimenet speciális RGB 5 PIN-es aljzat. Ez utóbbihoz való 5 PIN-es tűláb hiányában az alzat levágásával sorkapoccsal is helyettesíthető.
Bemenet: DC12V
Kimenet: R-G-B-W színvezérlés, DC12V max. 4x2Amper (tehát maximum 96Wattnyi 12Voltos RGBW LED szalag köthető rá)
Távirányító: infravörös 40 gombos
Ennek a vezérlőnek van egy különleges előnye. Az, hogy a távirányítóval teljesen külön kezelhető a fehér világítás és a színes világítás. Ez a többlet arra ad lehetőséget, hogy a fehér fénnyel egyidejűleg színessel is világítsunk. Általában az RGBW vezérlők erre nem képesek. Az azért jó, mert ezzel a vezérlővel lehetőségünk van arra, hogy nem csak a szivárvány színéből 20 előre beállított színnel világítsunk, vagy a színes és a fehér világítás fényerejét állítsuk, illetve különféle világítási effekteket indítsunk el, hanem a fehér fénybe színes fényt keverve, a színes fény színhőmérsékletét változtatni tudjuk, illetve erős színek és erős az erős fehér fény összekeverésével, igaz gyengébb tónusú árnyalatokat kapva de olyan erős színes fényt érhetünk el mely sima RGB LED szalagokkal nem.
.
Ennek a vezérlőnek a fenti pozitívum ellenében két kisebb hátránya van:
- Nem ismert, hogy a színcsatornák színkiosztását a távirányítóval át lehetne állítani. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a piros-zöld-kék gombok megnyomására nem színhelyesen hanem valamilyen variációba felcserélődve jelenik meg a világítás, akkor annak korrekciója, csak vezérlőbe érkező 5 eres vezetékéből valamely színpár felcserélésével (átforrasztásával) lehet elérni a távirányító színhelyes működését.
- Az infravörös távirányítás miatt a távirányítóval valamelyest célozni kell, és a vevő diódának látható helyen kell lennie.A távirányító gombjainak kezelése egyszerű.
- Az első sor a távirányítón a színes fényerő növelés, csökkentés, a kikapcsolás és a bekapcsolás gombjai.
-Ezt követő 5 sorban a 20 színes gomb megnyomására a megfelelő színnel fog világítani az RGB LED rész. A fehér gomb itt természetesen az RGB-ből kikevert fehéren fog világítani és nem a fehér chip fénye fog látszódni (az külön kapcsolható be).
- A következő azaz a 7. gombsor a fehér chipet szabályozza. Úgy mint a fehér fényerő növelése, csökkentése, kikapcsolása, bekapcsolása.
- A következő gombsor szintén a fehér fényé. Egyetlen gombnyomással eldönthetjük, hogy a fehér fény ereje 25-50-75, vagy 100%-os erősségű legyen.
- Az alsó két sorból 5 gombbal az 5-féle színes fény világítási effekt közül választhatunk. Az AUTO gomb mind az 5-féle effektet véletlenszerűen váltogatja. A jobb szélen a QUICK és a SLOW gombokkal pedig a kiválasztott világítási effekt váltási sebességét tudjuk gyorsítani, vagy lassítani.
FIGYELEM!
Ez villamossági méretezést igénylő termék, fokozottabb szerelési igénnyel. A helyi elképzelések függvényében e termékhez LED profil, tápegység, RGBW vezérlő, RGBW LED szalag, plusz vezeték szükséges. Emiatt a tervezést és kivitelezést villamossági szakemberrel végeztesse!
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^