5-eres RGBW vezeték 1méter (5x0,2mm2)

520,- Ft/méter
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: rgbw-5vez-1

A fenti ár egy 1 méteres darabra vonatkozik. Ahány métert rendel, azt egy darab tekercsben kapja.

Ez az RGBW vezeték azt a célt szolgálja, hogy amikor az RGBW LED vezérlőt az RGBW LED szalagtól távolabbi helyre kívánjuk telepíteni, akkor egy ilyen toldó vezetékkel a távolságot át tudjuk hidalni.
A termék nem más mint egy olyan 5 eres (5x0,2mm2) egyszeres műanyag szigetelésű vezeték, amilyeneket a gyártók is használnak. Azaz az egész 5 méteres RGBW LED szalag tekercsnek a bekötő vezetéke ilyen típusú 10-20cm hosszú vezeték. Ez azt is jelenti, hogy a gyártók az ilyen 5-eres vezetéket maximum 90Wattnyi LED szalag bekötéséhez használják. Vegye figyelembe, hogy ez a vezeték mindössze 5x0,2mm2 keresztmetszetű, így nagyobb távolságok esetén csak kisebb teljesítményt vezessen rajta. Mindenképpen szakemberrel terveztesse a világítását, hiszen könnyen lehet, hogy adott esetben akár 5x0,75mm2-es vagy még nagyobb keresztmetszetű vezeték is szükséges lehet.

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^