Rhyme hármas csillárkapcsoló (szürke metál)

990,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 2290,-Ft volt. Maximum 10 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 5 év
  • Webáruházi-azonosító: rh-11724

Három-áramkörös csillárkapcsoló. Használata ott célszerű, ahol csak egy szerelvénydoboz áll rendelkezésre és három lámpát szeretnénk külön kapcsolni. Más megoldás lehet még, ha a falon 3 darab egy-áramkörös kapcsolót helyezünk el, de ez túl nagy felületet jelenthet a falon, ami azért nem mindenkinek tetsző látvány. Elhelyezhetünk ezen kívül egy két-áramkörös és egy egy-áramkörös kapcsoló párost is, ami szintén elég szubjektív, hogy kinek tetsző megoldás.

LED világítás terén célszerű megemlíteni egy egyedi megoldást is. Amennyiben nem kívánunk az RGB LED szalaghoz vezérlőt vásárolni, akkor a tápegység és a LED szalag közé ezt a kapcsolót beiktatva, a 3 kör kombinációival 7 különböző fix színben tudunk világítani (piros, zöld, kék, sárga, türkiz, lila és fehér).

.
A Rhyme három-áramkörös kapcsoló hátulról:
.
A Rhyme három-áramkörös kapcsoló szétszerelve (a fehér metál változat):
.
A Rhyme három-áramkörös kapcsoló alkalmazási rajza:
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^