Rhyme hármas csillárkapcsoló (fehér metál)

2290,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 5 év
  • Webáruházi-azonosító: rh-11721

Három-áramkörös csillárkapcsoló. Használata ott célszerű, ahol csak egy szerelvénydoboz áll rendelkezésre és három lámpát szeretnénk külön kapcsolni. Más megoldás lehet még, ha a falon 3 darab egy-áramkörös kapcsolót helyezünk el, de ez túl nagy felületet jelenthet a falon, ami azért nem mindenkinek tetsző látvány. Elhelyezhetünk ezen kívül egy két-áramkörös és egy egy-áramkörös kapcsoló párost is, ami szintén elég szubjektív, hogy kinek tetsző megoldás.

LED világítás terén célszerű megemlíteni egy egyedi megoldást is. Amennyiben nem kívánunk az RGB LED szalaghoz vezérlőt vásárolni, akkor a tápegység és a LED szalag közé ezt a kapcsolót beiktatva, a 3 kör kombinációival 7 különböző fix színben tudunk világítani (piros, zöld, kék, sárga, türkiz, lila és fehér).

A Rhyme fehér metál színű három-áramkörös csillárkapcsolója:

.
.
A Rhyme három-áramkörös kapcsoló hátulról:
.
A Rhyme három-áramkörös kapcsoló szétszerelve:
.
A Rhyme három-áramkörös kapcsoló alkalmazási rajza:
.
A metál-fehér (gyöngyház fehér) kapcsoló család, sajnos nem minden egyes tagja egyforma csillogású és egyforma tónusú. Azaz a csillogótól a mattig többféle lehet, és a fehértől az ekrü színig szintén eltérések lehetnek. Ez a metál-fehér rendelésekor vegye figyelembe. nézze az alábbi képeket, ez mind ugyanaz a metál-fehér:
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^