Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló (grafit metál)

490,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 1490,-Ft volt. Maximum 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 5 év
  • Webáruházi-azonosító: rh-11185c
A Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló (grafit metál) modern formavilágú fémes fényű, de műanyag felületű. külön kapható kettes, hármas, négyes soroló elemek külön kaphatóak. csak vízszintesen sorolható.
.

FIGYELEM!
Ez a jelzőfényes nyomókapcsoló nem alkalmazható LED-világításhoz.
A jelzőfény áramellátása a fényforráson keresztül történik, így a LED e minimális áramfelvétel hatására, egyes LED-fényforrás típusoktól függően vagy folyamatosan gyengén világít (parázslik), vagy néha (rendszeres időközönként) felvillan lekapcsolt állapotban.
Ez a nyomókapcsoló (monostabil billenőkapcsoló) a fedele alatt egy forgatható korongot tartalmaz, melyen a használati igénynek megfelelő csengő ikon, izzó ikon, piros, vagy fehér jelölés állítható be.

A Rhyme grafit metál színű jelzőfényes nyomókapcsolója:

A Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló

A Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló szétszerelve (a pezsgő metál színű):

A Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló szétszerelve (a pezsgő metál színű)

A Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló hátulról:

A Rhyme jelzőfényes nyomókapcsoló hátulról

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^