SD LV-L - LED fényerőszabályzó, DC12-36Volt, 12Amper (nyomógomb v. 0/1-10V)

10895,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 1 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • 144/288/432VA - (átmenő) teljesítmény.
  • Védelem:
  • DC12/24/36V - Bemeneti feszültség.
  • Kimenet: DC12/24/36V, 12A (egyenáram)
  • Méret: 175x45x27mm
  • Garancia: 2 év
  • EAN-kód: 3800156663671
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6367
  • Webáruházi azonosító: sd-lv-l
12, 24, vagy 36 Volt egyenáramot igénylő LED szalagokhoz és egyéb LED fényforrásokhoz használható fényerőszabályzó, de csak azokhoz a LED-ekhez, melyek egyébként is fényerőszabályozhatóak.

Fényerőszabályzás vagy tetszőleges számú nyomógombban, illetve monostabil billenőkapcsolóval történhet, vagy 0-10 Voltos vagy 1-10 Voltos feszültségszabályozással.

Ennek a terméknek a gyakorlati jelentősége az, hogy a lakás egészében használt kapcsolócsalád megfelelő tagját tudjuk használni törpefeszültségű LED fényerőszabályozáshoz, azaz a LED fali fényerőszabályzója nem fog stílusban elütni a többi falikapcsolótól, másrészt nagyobb helyiségek megvilágítása esetén amikor több helyről is szeretnénk ugyanazt a fényforráscsoportot szabályozni, gyakorlatilag tetszőleges helyre, tetszőleges számú kapcsolót rakhatunk, és mindről ugyanúgy fel-, vagy lekapcsolhatjuk a fényeket, vagy állíthatjuk a fényerősséget.

A kapcsoló használata egyszerű. Egy gombnyomással, vagy billentéssel felkapcsoljuk a LED-eket, egy újabb kapcsolással lekapcsoljuk. Ha nyomva tartjuk, akkor a fényerő fokozatosan elkezd csökkenni, majd növekedni. A kívánt fényerősségnél elengedjük a kapcsolót. Ezután, ha lekapcsoljuk, majd később fel, akkor az előzőleg beállított fényerővel fog világítani, tehát nem kell minden felkapcsolás után állítgatni a megszokott fényerőt, hanem megjegyzi azt. Természetesen az újabb nyomva-tartással elállíthatjuk a fényerőt és mindig az utolsó beállítást jegyzi meg. Ezek után a teljes fényerő eléréséhez nem szükséges nyomva-tartással megvárni a teljes fényerőt, hanem gyors egymás utáni le- és felkapcsolással törölni tudjuk a beállított fényerőt, és a LED-ek újra a maximális fénnyel világítanak.

Maximum 12 Amper áramigényű fogyasztó köthető rá, azaz 12 Volt esetében maximum 144 Watt, 36 Volt esetében maximum 432 Watt lehet az átmenő teljesítmény.
.
.
.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: www.iskydance.com/uploads/goods_file/LV-L.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^