SD V1 2.4G RF vezérlő DC 5-36V / 8A, dimmer - R11 1-zónás távirányítóval

16890,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 2 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

 • 40/288VA - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem:
 • DC5-36V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC5-36V, 8A (egyenáram)
 • Méret:
 • Garancia: 3 év
 • EAN-kód: 3800156663862
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6386
 • Webáruházi azonosító: sd-v1-r11

Egyszínű LED szalagok Skydance rendszerű vezérlője, dimmere. Egyenáramú 5-36 Volt közötti feszültségtartománnyal működtethető, maximum 8 Amper áramerősségig. Azaz 5 Voltos LED szalag esetén 40 Watt, 12 Voltos esetén 96 Watt, 24 Voltos LED szalag esetén 192 Watt maximális teljesítményű LED működtetésére képes.

 • Vibrálásmentes fényerőszabályozásra képes teljes 0-100%-os tartományban 4096 fokozatban.
 • Skydance 2.4G egyzónás és többzónás dimmeres távirányítóival szabályozható, egy darab R11-es típus a szett részét képezi, de további típusok és példányok párosíthatóak a dimmerhez.
 • Egy RF vezérlő akár 10 darab távirányítóval is kezelhető, párosítható.
 • Automatikus jelátvitel funkcióval rendelkezik, azaz a vezérlő automatikusan továbbítja a jelet egy másik vezérlőhöz, 30 méteres hatótávolságban.
 • Egy zónába csoportosított több vezérlővel együttes szinkronizációban működik.
 • Tetszőleges számú vezetékes fali nyomógomb (csengőkapcsoló) is csatlakoztatható hozzá, melyekkel be- és kikapcsolás és 0-100%-os fényerőszabályozás is lehetséges.
 • Skydance WIFI konverteren keresztül mobiltelefonról is kezelhető, mellyel akár időzítő programokat is beállíthat.
 • Az R11 távirányító, SD Smart AC Triac dimmerek és Smart (1- csatornás) egyszínű LED szalag vezérlők távirányítója. 2,4Ghz-es frekvenciát használ, 30 méter maximális hatótávolsággal, CR2032-es 3 Voltos lítium gombelemmel működik.
.
A zónák száma azt jelenti, hogy egy ilyen távirányítóval több vezérlőt is tudunk kezelni egyszerre, de az egy zónás távirányítóval, csakis mindegyiket egyszerre tudjuk működtetni, míg egy 4, vagy egy 8 zónás esetében minden egyes vezérlőt, valamely zónába tudjuk sorolni. Emiatt, nem csak az összes vezérlőt tudjuk egyszerre, működtetni, de zónánként külön is tudjuk működtetni, a vezérlőket.
Pl.: ha az 1. zóna nappali, 2. zóna hálószoba, 3. zóna folyosó, 4. zóna konyha világítás, akkor ugyanazzal az egy távirányítóval a 4 helyiségben a világítás külön-külön is tudjuk kapcsolgatni, vagy akár az egészet egyben is. És igen, lehet több ugyanilyen funkciókat ellátó távirányítónk is ugyanezekhez a vezérlőkhöz.

Biztonsági információk
 1. Mielőtt elkezdené a telepítést, olvassa el figyelmesen az összes utasítást.
 2. Az elem behelyezésekor ügyeljen a pozitív és negatív polaritására.
 3. Hosszú ideig a távirányító nélkül vegye ki az elemet.
 4. Ha kisebb távolságnál is érzéketlen, cserélje ki az elemet.
 5. Ha a vevő nem válaszol, kérjük, párosítsa újra a távirányítóval.
 6. Óvatosan kezelje a távvezérlőt, ne ejtse le
 7. .
 8. Csak beltérben, száraz helyen használható.
Egy távirányítót korlátlan számú kompatibilis vezérlővel párosíthat, de egy vezérlőhöz maximum 10 távirányítót párosíthat.
.

A távirányító és a vezérlők közötti kapcsolat létrehozása:

Ahhoz, hogy egy távirányítóval az ezzel kompatibilis vezérlőt működtetni tudjuk, előtte a távirányítót hozzá kell rendelni (röviden párosítani kell) a működtetni kívánt vezérlőhöz, vagy vezérlőkhöz.
Két módszer lehetséges, amennyiben a vezérlő rendelkezik kapcsolati (párosító) gombbal.
 • Hozzárendelés párosító gomb használatával:
  1. Röviden nyomja meg a párosító gombot,
  2. azonnal nyomja meg egyzónás távirányító esetén a be/ki gombot, vagy több zónás távirányító esetén a megfelelő zóna gombot.
  3. A jelzőfény háromszor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikeres.
 • Hozzárendelés a tápfeszültség rákapcsolásával:
  1. Vegye el a tápellátást a vezérlőtől, majd újra adja rá.
  2. Ha a működtető tápegység előtt áramtalanít, akkor meg kell várni, hogy a tápegység kimenő feszültsége ténylegesen megszűnjön és csak az után adja rá a tápellátást újra.
  3. A tápellátás rákapcsolását követően azonnal nyomja meg háromszor egymás után az egyzónás távirányító esetén a be/ki gombot, vagy több zónás távirányító esetén a megfelelő zóna gombot.
  4. A jelzőfény háromszor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikeres.
 • Kapcsolat törlése a párosító gomb használatával:
  1. Tartsa lenyomva a kapcsolati gombot 5 másodpercig az összes kapcsolat törléséhez.
  2. A jelzőfény ötször felvillan, ami azt jelenti, hogy az összes távirányító kapcsolat törlődött.
 • Kapcsolat törlése a tápfeszültség rákapcsolásával:
  1. Vegye el a tápellátást a vezérlőtől, majd újra adja rá.
  2. Ha a működtető tápegység előtt áramtalanít, akkor meg kell várni, hogy a tápegység kimenő feszültsége ténylegesen megszűnjön és csak az után adja rá a tápellátást újra.
  3. A tápellátás rákapcsolását követően azonnal nyomja meg ötször egymás után az egyzónás távirányító esetén a be/ki gombot vagy több zónás távirányító esetén a megfelelő zóna gombot.
  4. A jelzőfény ötször felvillan, ami azt jelenti, hogy az összes távirányító kapcsolat törlődött.
Ez a távirányító a lentebb részletezett AC Triac dimmereken kívül olyan Skydance rendszerű LED szalag vezérlőkkel működik együtt, amely vezérlők alkalmasak egyszínű LED szalag működtetésére. Ahhoz hogy egy ilyen távirányító vezérlő páros helyesen működjön, ahhoz az is kell, hogy a vezérlőre ténylegesen egyszínű LED szalag legyen kötve.

A Skydance rendszerű együtt használható vezérlők és távirányítók, egyszínű LED szalag világítás kialakításához, egy alábbi "mindent bele" típusú ábrán láthatóak:
.
A Skydance rendszerű 230 Voltos LED világítás fényerőszabályzási lehetőségeiről részletesebb áttekintő információkat a //ledrex.hu/230-voltos-led-vilagitas-fenyeroszabalyzasi-lehetosegei-elmark-dimmerekkel/ oldalon talál.

Az alábbi képen egy "mindent bele" típusú ábra található az együtt használható eszközökkel:
.

A fent ismertetett SD V1 2.4G RF vezérlő DC 5-36V / 8A, dimmer - R11 1-zónás távirányítóval termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Skydance V1 dimmer + PUSH + RF T21 + RF R11 + Wifi relay - SkySmart app - egyszínű LED szalaghoz

Skydance (Optonica, Elmark, stb.) V1 dimmer használatának bemutatása vezetékes nyomókapcsolóval, T21-es fali távirányítóval, R11-es kézi távirányítóval és Wifi-Relay átalakítón keresztül SkySmart mobil alkalmazással, egyszínű LED szalag működtetése érdekében.

.

A Skydance, mint márkanév számos esetben nem jelenik meg a terméken, vagy a termék dobozán. Általában csak a típusjelölés, a forma, és az angol nyelvű használati utasításon szereplő domain alapján tudható, hogy Skydance gyártmány, valamint arról, hogy használható ugyanazon az okostelefonos alkalmazáson keresztül. Mivel mint noname gyártó is, így a webáruházunkban többnyire Elmark, vagy Optonica néven jelenik meg.
Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: https://www.optonicaled.com/attachments/Product/726/certificates/6359-User-Manual.pdf

.
^
^