SD V3-X 2.4G RF vezérlő DC 12-36V / 3x10A – RGB/CCT/dimmer

13460,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

 • 360/1080VA - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem:
 • DC12-36V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC12-36V, 30A (egyenáram)
 • Méret:
 • Garancia: 5 év
 • EAN-kód: 3800156663565
 • Gyártói SKU / MPN azonosító: 6356
 • Webáruházi azonosító: sd-v3-x
Ha mindig is egy erős vezérlőre vágyott, akkor ennek örülni fog. 12 Voltnál maradva 360 Wattnyi LED szalagot működtethet vele akkor is, ha csak egyszínűt, akkor is ha RGB-t köt rá. Értelemszerűen a 24, vagy 36 Voltnál ez az átmenő teljesítmény duplázódhat, vagy triplázódhat. CCT, vagyis Dual color világításnál egy színcsatorna használhatósága kiesik, így 12 Voltnál ez esetben csak 240 Wattnyit működtethet.
 • A 3 csatorna használható RGB világítás kialakítás céljára, vagy a 3 kimenetet együttesen dimmerként is használhatjuk, vagy CCT vezérlőként csak kettő csatornát használhatunk, amikor színhőmérséklet szabályozású fehér világítást alakíthatunk ki.
 • Annak beállítása, hogy a vezérlő RGB, vagy CCT, vagy Dimmer üzemmódban működjön ezt úgy tudjuk elérni, hogy először az adott típusú távirányítóval párosítjuk.
 • A távirányítók párosításához a burkolat alatt 1 db gomb biztosít lehetőséget.
 • Egy V3-X vezérlővel maximum 10 távirányító párosítható és ideális estben akár 30 méterről is elérés biztosítható.
 • A fényerőszabályzási lehetősége 4096 fokozatban lehetséges 0-100% között.
 • RGB világítás esetén 10 különbőző villogási/színváltási üzemmód közül is választhatunk.
 • Kiemelkezően magas, 750Hz-es a PWM jele.
 • Csatornánként maximum 10 Amper, azaz összesen 30 Amper átmenő áramerősséggel tervezhetünk, ami 12 Volt esetén 360 Watt, 24 Volt esetében 720 Watt, 36 Volt esetén 1080 Watt maximális átmenő teljesítményt biztosít.
 • A vezérlő automatikusan továbbítja a jelet további vezérlőkhöz 30 m-es maximális vételi távolságon belül, így egy több vezérlős rendszer esetében egy távirányító hatótávolsága közvetetten növelhető.
 • A rendszert Wifi Relével kiegészítve IOS, vagy Android rendszerű okos eszközünkre a Skydance alkalmazását telepítve, a mobilunkat távirányítóként is használhatjuk, sőt az alkamazás többletfunkciókat is biztosít. Pl.: időszített kapcsolások, zenére villogás, stb.
 • Mivel egy távirányító egy zónájával akárhány vezérlő párosítható, emiatt úgy tekinthetjük, hogy több vezérlő is szinkronizáltan működtethető egyszerre, amennyiben a RF vételi hatósugáron belül egyszerre biztonságosan veszik a jelet. Azaz így nagy rendszerek jelerősítők alkalmazása nélkül is kialakíthatóak.
 • Túlmelegedés / túlterhelés / rövidzárlat / fordított polaritás elleni védelemmel rendelkezik. A vezérlő működése a probléma megoldása után automatikusan helyreáll.
.
.
Egyszínű LED szalag világítás belötési elvi rajz.
.
Változtatható színhőmérsékletű, CCT LED szalag világítás belötési elvi rajz.
.
Változtatható színű, RGB LED szalag világítás belötési elvi rajz.
.

Fontos kezelési lehetőségek:

Rádiófrekvenciás kézi, vagy fali 2.4G Skydance rendszerű távirányítók párosítása:

 • Amilyen világítási módot kíván használni (egyszínű, CCT, RGB) olyan típusú távirányítót kell párosítania. Ellenkező esetben, rendellenesen fog működni a világítás kezelése.
 • Kétféle párosítás lehetősége van. Az egyik a vezérlőn a MATCH gomb használatával lehetséges, a másik módszer a tápellátás kikapcsolása utáni ismételt áram alá helyezés pár (5) másodpercében.
 • A vezérlő Match gombjának használata
  • PÁROSÍTÁS:Röviden nyomja meg a MATCH gombot, azonnal (5 másodpercen belül) nyomja meg a használni kívánt egyzónás távirányítón a be- és kikapcsoló gombot, vagy több zónás esetén a kiválasztott zóna gombját. Ha több távirányítót (max. 10 - a mobiltelefonos alkalmazás képernyőn megjelenő távirányítója is távirányítónak számít) is párosítani akar, ismételje ugyanezt a folyamatot.
  • Párosítás TÖRLÉSE:Az összes távirányító törléséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a MATCH gombot 5 másodpercig. A világítás ötször felvillan, ami azt jelenti, hogy az összes párosított távirányító kapcsolata törlődött.
 • Tápfeszültség ismételt ráadása
  • Ahhoz, hogy a vezérlő feszültségmentes állapotba kerüljön, nem elég a 230 Voltos tápszakasz rövid idejű, ki- és bekapcsolása, mert a vezérlő tápegysége a benne lévő kondezátorok miatt hosszabb ideig feszültség alatt tarthatja a vezérlőt, így nem érzékeli a rövid idejű 230 Voltos feszültségkiesést. Tehát, vagy a vezérlő közvetlen tápbemenete előtt kell a tápellátást megszakítania, vagy a 230 Voltos tápellátás megszakításakor hosszabb feszültségmentes időt kell kivárnia, illetve a gyorsabb eredmény érdekében felkapcsolt LED szalag világítás mellett kell a lekapcsolást elvégeznie.
  • Figyeljen arra, hogy amennyiben több vezérlővel is rendelkezik, csak azt áramtalanítsa és helyezze ismételt áram alá amelyhez tényleg párosítani akar, vagy törölni a kapcsolatukat, mert ha egy időben több vezérlő is párosításkész állapotba kerül, akkor a hatótávolságon belül mindegyik reagálni fog. Így például egy lakáselosztó kismegszakítójának kapcsolgatása mindegyik rá kötött vezérlőt párosításra késszé teszi egyszerre.
  • PÁROSÍTÁS:Kapcsolja ki a vezérlő tápellátását, majd kapcsolja be újra, azonnal (5 másodpercen belül) nyomja meg a használni kívánt egyzónás távirányítón a be- és kikapcsoló gombot, vagy több zónás esetén a kiválasztott zóna gombját. A világítás háromszor villant, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikeres. Ha több távirányítót (max. 10 - a mobiltelefonos alkalmazás képernyőn megjelenő távirányítója is távirányítónak számít) is párosítani akar ismételje ugyanezt a folyamatot.
  • Párosítás TÖRLÉSE:Kapcsolja ki a vezérlő tápellátását, majd kapcsolja be újra, azonnal (5 másodpercen belül) nyomja meg valamely már párosított egyzónás távirányítón a be- és kikapcsoló gombot, vagy több zónás esetén a párosított zóna gombját. A világítás ötször felvillan, ami azt jelenti, hogy az összes párosított távirányító kapcsolata törlődött.
 • A párosítás törlése akkor is fontos, ha nem a megfelelő típusú távirányítót adott hozzá vezérlőhöz. Pl. egyszínű LED szalagot telepített, emiatt dimmelő funkciót kíván használni, de RGB-s távirányítót adott hozzá, emiatt RGB módban működik a vezérlője, mindaddig amíg nem törli a távirányító kapcsolatokat és nem ad hozzá megfelelő távirányítót.

Vezetékes kapcsolók használata:

 • Minden korszerű LED szalag vezérlő rendelkezik azzal a képességgel, hogy áramszünet esetén megjegyzik a korábbi világítási módot és az áram visszatértével ugyanúgy világít, mint ahogy előtte világított. Ez a világítási mód az áram visszatértével akkor is megtörténik, ha az áramszünet előtt fel volt kapcsolva a világítás és akkor is ha le volt kapcsolva a világítás. Ennek a látszólag furcsa megoldásnak az a célja, egyrészt, hogy egy teljes rendszert tudjunk áramtalanítani, másrészt hogyha egy rendszer csakis távirányítós kezelésre alakítottak ki, akkor is lehessen egy fali kapcsolóval felkapcsolni. Mert ha egy távirányítóval lekapcsolt világítás áramszünet után is lekapcsolva marad, akkor a távirányító nélkül sosem tudnánk felkapcsolni.
  • Azaz egy fali kapcsoló segítségével nem csak egyszerűen le tudjuk kapcsolni a LED szalag világítási rendszerünket, de fel is tudjuk kapcsolni, valamit ugye a kapcsoló felkapcsolása után minden esetben 5 másodpercig figyel a rendszer, hogy akarunk-e távirányítót párosítani, vagy a párosítást megszűntetni.
  Természetesen, mivel ez csak egy egyszerű tápellátást biztosító villanykapcsoló, színeket, vagy fényerőt nem tudunk állítani vele, felkapcsoláskor csakis úgy fog világítani, ahogyan az a távirányítóval korábban beállítottuk.

A Skydance, mint márkanév számos esetben nem jelenik meg a terméken, vagy a termék dobozán. Általában csak a típusjelölés, a forma, és az angol nyelvű használati utasításon szereplő domain alapján tudható, hogy Skydance gyártmány, valamint arról, hogy használható ugyanazon az okostelefonos alkalmazáson keresztül. Mivel mint noname gyártó is, így a webáruházunkban többnyire Elmark, vagy Optonica néven jelenik meg.
Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //www.iskydance.com/uploads/goods_file/V3-X.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^