Sonoff D1 1-csatornás fényerőszabályzós-relé(dimmer) Wifi + RF 433MHz vevő

4340,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: so-d1

Sonoff D1 intelligens kapcsoló a különböző fényerő-szintek beállításával, világítás be- és kikapcsolásával, intelligens ütemezések beállításával - jelentősen javítja az otthoni világítási rendszert. A kapcsoló az RM433 távirányítóval, az eWeLink alkalmazással, az Alexával és a Google Home-mal is vezérelhető. A kapcsoló ideális megoldás lehet gyerekszobába. Abban az esetben, ha kicsink fél a sötéttől, lefekvéskor a világítást 20-30%-ra lehet halványítani, míg egy meghatározott idő elteltével a lámpa kikapcsolhat.
A külön megvásárolható rádiófrekvenciás távirányítót igény szerint leveheti a fali tartóról hogy kényelmesen akár fotelből kezelhesse azt, vagy a távirányítót a fali tartóban hagyva fali fényerőszabályzós kapcsolóként kezelheti azt. Azaz telefonos applikáció használata nélkül is lehetséges a világítás vezérlése.
A kapcsoló napkelte és napnyugta üzemmóddal is rendelkezik. Az alkalmazás segítségével beállíthat egy ütemezést, amelyben a nap lenyugvásával otthonában felkapcsolódik a világítás, és ahogy felkel a nap, kialszanak a fények. Például beállíthat egy ütemezést, ahol este 6-kor a lámpa 40%-os, este 7-kor pedig 100%-os fényerővel világítson, és reggel 6-kor kapcsoljon ki.
A dimmer vezérelhető olyan okos asszisztensekkel, mint például Alexa, Google Home Asistant, de távirányítóval, vagy androidos és iOS-es telefonokra is letölthető alkalmazással is. Válaszd ki a számodra legkényelmesebb módszert.

.
.
.
.
.

Bővebb információk hamarosan!

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/so-d1.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^