Sonoff DUAL R3 Lite 2-csatornás kapcsoló(relé) Wifi + vezetékes kapcsolás

4720,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: so-dualr3-lite

Sonoff Dual R3 Lite intelligens kapcsolóval kényelmesen vezérelheted nem csak a világításodat, hanem akár az automatikus redőnyeidet is. A Sonoff Dual R3 Lite intelligens kapcsolóval kétirányú vezérlést biztosíthatsz a kiválasztott eszközökhöz, és munkabeosztást hozhatsz létre az alkalmazáson keresztül. Az Amazon Alexa és a Google Home hangsegédekkel is kompatibilis. Más Sonoff termékekkel is működik, mint például az L2 LED szalag.
A kapcsoló akár intelligens vezérlőmodulként is szolgálhat egy 100-240 V AC motorhoz. Ez ideálissá teszi többek között automata függönyök, elektromos redőnyök, napellenzők, garázskapuk vagy akár elektromos grillező működtetésére.
Sikeresen használhatod a világítás szabályozására is.
Időzítéseket állíthatsz be a kapcsolt eszközök működésére a napi ütemtervednek megfelelően. Az eszköz lehetővé teszi, hogy részletes időzítési munkarendet hozz létre.
Szeretnéd, hogy reggel a nap első sugarai felébresszenek? Állítsd be a rolót úgy, hogy egy adott időpontban automatikusan felemelkedjen. Még a függönynyitás százalékos arányát is beállíthatod!
Elmentél otthonról, nem húztad be az árnyékolókat és elkezdett esni az eső? Semmi gond – csak nyúlj a telefonért! Az alkalmazás lehetővé teszi a kapcsolóhoz csatlakoztatott eszközök távoli vezérlését. Néhány kattintással elindíthatod, kikapcsolhatod, vagy módosíthatod a paramétereket.
A Dual R3 Lite kapcsoló más Sonoff termékekkel is kompatibilis. Például létrehozhatsz egy intelligens jelenetet, amely aktiválása esetén behúzza a redőnyöket, bekapcsolja az L2 LED szalagot és megváltoztatja a világítás színét. Így gyorsan megváltoztathatod a helyiség hangulatát!
Nem kell minden alkalommal a telefonod után nyúlni. A relé kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Assistanttal, ami azt jelenti, hogy hangutasítással vezérelheted. Egy egyszerű paranccsal becsukhatod a redőnyöket, vagy felkapcsolhatod a lámpákat!

.
.
.
.

Bővebb információk hamarosan!

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/so-dualr3-lite.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^