Sonoff MINI R4 Extreme 1-csatornás kapcsoló(relé) Wifi + vezetékes kapcsolás

4170,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: so-minir4

A Sonoff Smart Switch MINI R4 Extreme relé elég kompakt és kicsi ahhoz, hogy egy kapcsoló szerelő dobozába be lehessen szerelni, és az akár 10 Amperes áramerősséget is működtessen, mely által lehetővé válik számodra, hogy a hagyományos kapcsolód okos kapcsolóvá váljon.
Ha szeretnéd még kényelmesebben használni eszközeidet, a Sonoff okoskapcsolóval ez lehetséges lesz! A termék lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök vezérlését az eWeLink alkalmazással vagy olyan asszisztensekkel, mint a Google Home vagy az Amazon Alexa. A biztonság megerősítése érdekében a készülék több tanúsítványt is kapott. Sőt, az R5 vagy S-MATE (külön megvásárolható) eszközőkkel kombinálva még nagyobb távvezérlést nyerhetsz.
A Sonoff Mini Extreme intelligens kapcsolót kis mérete jellemzi, ami kényelmesebbé teszi a használatát, és különféle szerelődobozokba illeszkedik, beleértve a legkisebbet is. EPS32 chippel van felszerelve, amely intelligens eszközzé tette. Segítségével automatizálhatod a világításodat és az elektronikai eszközeidet.
A Sonoff Mini Extreme nagyszerű kompatibilitást mutat. Könnyedén csatlakoztathatod olyan kapcsolókhoz, mint az ajtókapcsoló, a billenőkapcsoló, a impulzus kapcsoló, váltó kapcsoló és akár az árammentes érzékelők fogadására is alkalmas. Könnyedén készíthet intelligens jeleneteket, mivel a kapcsoló mozgásérzékelőkkel, ajtó- és ablakérzékelőkkel vagy egyéb otthoni automatizálási funkciókkal működik.
Többé nem kell aggódnod az okos otthonok kezelésével járó gondok miatt. A MINI R4-et egyformán párosíthatod az R5-tel és az S-MATE-tel (külön megvásárolható), így akkor is helyileg vezérelheted, ha nem tudsz internetkapcsolatot létesíteni. Az eWeLink-Remote jel ezt lehetővé teszi. Sőt, a kapcsolót hangutasítással is vezérelheted, köszönhetően a Google Home és az Amazon Alexa kompatibilitásnak.
Az okos relé csatlakoztatása nagyon egyszerű. Csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a megfelelő eszközhöz, majd letöltöd az eWeLink alkalmazást. Most már csak párosítanod kell telefonod a relével Bluetooth-on keresztül. Ez lehetővé teszi az irányítást az egész otthon felett, még akkor is, ha éppen dolgozol vagy vásárolsz.
A Sonoff intelligens kapcsoló szokatlan helyzetekben is garantálja a biztonságot. Megkapta a TÜV tanúsítványt, valamint megfelel a CE és FCC szabványoknak is. Ez nyugalmat ad, hogy a készülék megfelel a nemzetközi előírásoknak. Ráadásul új csatlakozóival, tűzálló házával és kiváló minőségű anyagok felhasználásával még jobban ellenáll a kopásnak.

.
.
.
.
.

Bővebb információk hamarosan!


A fent ismertetett Sonoff MINI R4 Extreme 1-csatornás kapcsoló(relé) Wifi + vezetékes kapcsolás termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Sonoff MiniR4 / Mini Extreme – extreme pici, WiFi-s, beépíthető okosrelé

Sonoff wifi-s beépíthető reléje már kapott több ráncfelvarrást, de most a Mini R4 vagy Mini Extreme valóban az az eszköz lehet amit többen keresünk. Miért?
.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/so-minir4-eng.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^